ONLINE: MFK Zvolen - Stará Ľubovňa Redfox Football Club dnes, MONACObet liga LIVE (II. liga, 12. kolo)

MFK Zvolen - Stará Ľubovňa Redfox Football Club: ONLINE prenos zo zápasu 12. kola II. ligy.
MFK Zvolen - Stará Ľubovňa Redfox Football Club: ONLINE prenos zo zápasu 12. kola II. ligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|26. okt 2024 o 10:30

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 12. kola MONACObet ligy: MFK Zvolen - Stará Ľubovňa Redfox Football Club.

ZVOLEN. Futbalisti MFK Zvolen a Stará Ľubovňa Redfox Football Club dnes hrajú zápas 12. kola MONACObet ligy (II. liga).

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: MFK Zvolen - Stará Ľubovňa Redfox Football Club (II. liga, MONACObet liga, 12. kolo, sobota, výsledky, NAŽIVO)

MONACObet liga  2024/2025
26.10.2024 o 13:30
12. kolo
MFK Zvolen
0:3
(0:1, 0:2)
90+2 minúta
Ukončený
Ľubovňa
Prehľad
Góly: 43. Totka, 53. Plaskowski, 75. Kousal. ŽK: 7. Onuoha (ZVO), 36. Bobrovský (ZVO), 42. Kováč (ZVO), 83. Urgela (ZVO) – 10. E. Matta (LRF). 2.ŽK=ČK: 84. Kováč (ZVO). Rozhodca: Choreň – Ferenc, Haring.. Diváci: 245..
Prenos
Nečakaná výhra Starej Ľubovne na pôde Zvolena. Hostia sa dočkali premiérového víťazstva vonku. O góly sa postarali Totka, Plaskowski i Kousal. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
90+2
Koniec zápasu.
90
Druhý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.
90
changeStriedanie v tíme Ľubovňa Redfox FC:
z ihriska odchádza Daneji, prichádza Jiang.
89
changeStriedanie v tíme Ľubovňa Redfox FC:
z ihriska odchádza Kousal, prichádza Segeďa.
87
Etim nebol pripravený na zadnej žrdi, ako to jeho spoluhráči očakávali, ale vyznamenal sa, keď nabil presne na kopačku Portugalyana. Zakončenie Arména je však korisťou Kúdelčíka.
84
redCardAfterYellowDruhá žltá a následne červená karta pre tím MFK Zvolen (Kováč).
83
importantStriedačku Zvolena musí opustiť asistent trénera Ján Kováč! Dvakrát neudržal emócie a po žltej karte z prvého polčasu nastáva červená i odchod do hľadiska!
83
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zvolen (Urgela).
82
Köröš bol už jasne s loptou za autovou čiarou. Na počudovanie však vhadzovali práve domáci Zvolenčania. Mimoriadne zvláštny verdikt.
79
importantPrepadnutá lopta Bortoliho! Kousal si nevylepšil štatistiky, ale to sa nepodarilo ani Portugalyanovi, ktorému nestačila odkrytá celá pravá strana brány!
78
Pri lopte na seba narazili Rák s Etimom. Posledný dotyk mal domáci mladík, takže aut pre hostí.
76
Do konca duelu je všetko jasné. Stará Ľubovňa kráča za víťazstvom, o ktoré by mohla prísť len nejakým zázrakom. Zvolen je neškodný.
75
goalTím Ľubovňa práve strelil gól! Už je to rozdielom triedy. Líšky z východu krajiny už neprídu o druhý ligový triumf. V šestnástke vyskočil JAKUB KOUSAL, ktorý umiestnil loptu do siete z priameho kopu.
74
Sučák podáva solídny výkon od vystriedania, ale v tejto chvíli rýchlostne nestačil na Totku. Tomu bravúrne vyšiel návrat na kraj obrany a získal loptu.
72
Hostia si vypýtali prerušenie hry. Pri autovej čiare kľačí Erik Kramár, ktorého trafil v osobnom súboji Starší. Zranenie tam ale nie je. Hráč Ľubovne bol iba otrasený.
70
V sedemdesiatej minúte sa zníženie domácich hráčov nekonalo. Okrem toho pri päťke ostal ležať Čurma po kontakte s brankárom Yakubum.
69
changeStriedanie v tíme MFK Zvolen:
z ihriska odchádza Snitka, prichádza Urgela.
69
importantYakubu sa blysol veľmi dobrým zákrokom! Zľava ho preveril kvalitným streleckým pokusom, ktorý vytlačil mimo ihriska!
69
Sučákov strieľaný center do päťky Yakubuho. Obrana Ľubovne nič nepodcenila. Zvolen si vybojoval rohový kop.
68
Kúdelčík poslal preč súperových futbalistov výborným a prudkým odkopom na druhú polovicu hracej plochy. Hra pokračuje.
66
changeStriedanie v tíme Ľubovňa Redfox FC:
z ihriska odchádza Plaskowski, prichádza Portugalyan.
65
Muž okamihov Plaskowski bol zasiahnutý do pravého kolena, ktoré mu ošetrujú sprejom a Poliak sa napokon sťahuje z hry.
64
Z Prikrylovej lopty do šestnástky sa nikto nedokázal presadiť. Následne Ľubovňa vybehla do kontry, no po Etimovej prihrávke nebol ohrozený domáci brankár.
63
Halabrín hral nedovolenou časťou tela – rukou. Zvolen sa pokúsi o kontaktný gól z nasledovnej štandardnej situácie.
62
importantNeuveriteľné momenty pod Pustým hradom! Videli sme ten istý obraz! Páliaceho Plaswkoskeho a úspešného Kúdelčíka! Zvolenský brankár už musí mať toho dosť!
62
importantKúdelčík sa druhýkrát vyznamenal proti strieľajúcemu Plaskowskemu! Poliak to nevzdáva!
60
Po hodine hry Zvolen prekvapujúco prehráva so Starou Ľubovňou 0:2. Úroveň stretnutia je však naďalej veľmi dobrá.
58
importantKúdelčík v tomto okamihu dôležitým článkom Zvolenčanov! Tentoraz sa objavil v priamom súboji s Plaskowskim a vychytal ho!
57
importantPlaskowski myslel aj na druhý presný zásah vo Zvolene! Krásna obaľovačka z jeho kopačky ale nezapadla za Kúdelčíka!
56
Čurma sa nepresadil cez pravý krídelný priestor, ale jeho mužstvo ostane pri lopte vďaka autovému vhadzovaniu.
55
changeStriedanie v tíme MFK Zvolen:
z ihriska odchádza Papa, prichádza Telúch,
z ihriska odchádza Onuoha, prichádza Svetlík,
z ihriska odchádza Úradník, prichádza Sučák.
54
Zvolen po prestávke reagoval jedným striedaním. Čoskoro sa udejú viacnásobné zmeny. Skóre je ešte stále prijateľné, aj keď aktuálne negatívne.
53
goalTím Ľubovňa práve strelil gól! Vo Zvolene sa rodí prekvapenie kola a prerušenie negatívnej série Starej Ľubovne. ARTUR PLASKOWSKI nezopakoval prvopolčasový nezdar a bezpečne premenil svoju šancu zoči-voči Kúdelčíkovi.
Dnešný zápas sleduje 245 divákov.
51
Hosťom sa nejako nechcelo zahrávať rohový kop. Nakoniec sa obetoval Bortoli, no Ľubovňa neprenikla do šance.
50
important50. minúta vyznela lepšie v prospech Zvolena, ktorý podržal brankár Kúdelčík! Ten nepustil za svoj chrbát pokus Plaskowskeho zľava a zvnútra pokutového územia!
49
Staršieho faul na Halabrína v strede poľa. Stará Ľubovňa bude pri lopte. Hru rozbehne najstarší muž a kapitán Piter-Bučko.
48
importantGabriel Snitka bol aj pri tomto priamom kope a úmysel bol skvelý! Rovno to poslal na bránu, ale Yakubu to dokázal zneškodniť!
48
Súboj dvoch hráčov tmavej pleti. Na trávnik padol Papa, ktorému uštedril taký hokejový bodyček Etim. Druhá štandardka Zvolena v rýchlom slede.
47
Zvolenský kapitán Snitka zakrútil loptu zľava z priameho kopu rovno do ohňa. Adresátom bol však neúspešný exekútor jedenástky z prvej časti hry Plaskowski.
46
Kúdelčík musel riešiť vážnu situáciu hneď po návrate zo šatní. Tretí gól v prebiehajúcej sezóne si však nepripísal Etim. Koncovka po zemi nebola dostatočne razantná.
46
changeStriedanie v tíme MFK Zvolen:
z ihriska odchádza Bobrovský, prichádza Rák.
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 14:32.
Bodovať chcú obaja, ale urgentnejšie to potrebujú hostia z východu. Plaskowski zlyhal z bieleho bodu, no do prestávky potešil svoj tím Totka.
45+1
Prvý polčas sa skončil.
45
Prvý polčas sa bude nadstavovať o 1 minútu.
43
goalTím Ľubovňa práve strelil gól! 0:1. MARKO TOTKA bol v gólovej pozícii, ktorú stopercentne využil strelou za chrbát Kúdelčíka. Predchádzala tomu chyba domácej obrany.
42
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zvolen (Kováč).
38
importantĽubovňa je v týchto sekundách hry húževnatá! Plaskowski bol blízko tomu, aby si vylepšil náladu po zahodenej jedenástke! Od pravej žrde ale prehlavičkoval bránu!
38
importantVýborný zásah Dominika Kúdelčíka! Ľavačkou vyrazil nepríjemnú strelu z kopačky Danejiho!
37
Kramár chcel pohroziť centrom, Zvolen pozorný v obrane. Čurma vykopol loptu preč, ktorej sa však zmocnil Piter-Bučko.
36
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zvolen (Bobrovský).
36
Daneji sa dopustil ofenzívneho faulu, hoci hvizd rozhodcu Choreňa prijal s prekvapeným výrazom tváre. Čurmu sa pozbieral zo zeme, Nosko sa ujme rozohrávky.
35
Etim si veril, že to môže stihnúť odcentrovať niekomu do predbránkového priestoru, lenže to sa nestalo.
34
Yakubu pred malou chvíľou zachytil loptu v strede bránky. V tejto chvíli Gabriel Snitka centroval zo štandardnej situácie, no Úradníkova strela neprešla k brankárovi.
33
Poľský útočník hostí kopal veľmi slabo k ľavej žrdi a jednoznačne totálne zlyhal v situácii, kedy východoslovenský nováčik potrebuje zbierať body.
32
penCatchPlaskowski (Ľubovňa Redfox FC) nepremenil pokutový kop.
31
importantPenalta! Bobrovský nedovoleným spôsobom zastavil v šestnástke Kousala! Stará Ľubovňa je tesne pred otváracím gólom!
30
Súboj nováčikov ponúka zaujímavé zápolenie, ale ani jeden z brankárov ešte nevyberali loptu zo siete. Po polhodine trvá bezgólový stav.
29
Čurma sa prezentoval výborným centrovaným pokusom z pravej strany. Yakubu si načasoval výbeh do päťky a vykonal svoju prácu stopercentne.
27
Šestnástka domáceho kolektívu je vyprázdnená. Ľubovňa v tejto chvíli nebude útočiť. K rozohrávke sa postaví brankár Kúdelčík.
26
Na Etimov center z rohového kopu naskakovali viacerí jeho spoluhráči, ale posledný pokus putoval z nohy Halabrína. Zvolenčania tečovali loptu, a tak sa bude kopať roh z opačnej zástavky.
24
Úradník spôsobil dusno v šestnástke a diváci dostávali nádej na vydarenú akciu so želaným koncom, ale jeho prihrávka na hranicu pokutového územia nenašla Köröša.
23
Bortoli dostal Totku do pokutového územia, no finálny center neprišiel. Výborne proti nemu vystúpil Patrik Prikryl.
22
Poctivý návrat Kramára v strede plochy. Zneškodnil tak jednu zo zvolenských lôpt smerujúcich na krídelný priestor.
21
Zvolen sa pripravuje na bránenie. Z ľavej strany ihriska prichádza priamy kop hostí. Etim mieril center k zadnej žrdi, ktorú zlikvidoval Onuoha.
20
Útočný faul stredoslovenského tímu. Do poľa bude vykopávať gólman Yakubu.
19
importantStarší išiel na zem v pokutovom území! Michal Piter-Bučko však zodvihol ruky na znak toho, že on nebol tou príčinou pádu súpera! Rozhodca Choreň to videl rovnako!
18
Zvolenčania sa pokúšali o moment prekvapenia, ale ostali sklamaný. Nováčik spod Pustého hradu ešte môže ostať v útočnej zóne vďaka autovému vhadzovaniu.
17
Stará Ľubovňa neprehovorila zo svojho rohového kopu. Daneji však ešte držal svoj tím v pokutovom území. Uzavretie akcie prišlo z kopačky Kramára, ale vedľa brány Kúdelčíka.
16
importantVarovný prst pre Zvolen! Plaskowski napriahol spoza pokutového územia! Kúdelčík končekmi prstov vytlačil loptu na rohový kop! Veľmi pekná momentka!
15
Počasie vo Zvolene je sychravé, ale hra celkom kvalitná. Čakáme však na korenie futbalu, ktorým sú góly.
14
Spoza šestnástky si pripravil strelecký pokus domáci Úradník, ale v tomto prípade nepotvrdil svoje priezvisko a neúradoval. Zrazená lopta.
13
Odvážne zapracoval hosťujúci brankár Yakubu. Hral ďalej od pokutového územia a dovolil si kľučku na Staršieho, ktorého tesne predtým pokryl Piter-Bučko.
12
Od ľavej rohovej zástavky tentoraz zahrával štandardnú situáciu skúsený Snitka. Hostia včas vypratali pokutové územie.
11
Zvolen s tretím rohovým kopom. Prikryl znovu centroval dobre a zo zadnej žrde mohlo patriť konečné slovo Úradníkovi. Východniari vyrážali.
10
yellowCardŽltá karta pre tím Ľubovňa Redfox FC (E. Matta).
9
Tvrdý zákrok v strede poľa a následná karta pre hráča Ľubovne. Potrestaným je Ervín Matta, ktorý stiahol dole Úradníka.
8
Onuoha pred minútou videl žltú kartu, a teraz fauloval Piter-Bučka, keď si chcel prebrať na krídle kolmicu Snitku.
7
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zvolen (Onuoha).
7
Domáci Danejiho zamkli na ľavom krídelnom priestore. Preto bol Nigérijčan nútený skúsiť koncovku, ktorou ale iba odovzdal loptu Zvolenčanom.
6
Prikryl mal k dispozícii dvojnásobný rohový kop. V prvom prípade bola lopta ihneď odvrátená, pri reparáte to zatočil k prednej žrdi, ale nikto nezakončil na Yakubuho.
5
Zvolenčania urobili kvantum obrannej práce. Dvojica hostí nemohla tak ísť dopredu, čím by vzniklo jasné nebezpečenstvo. Loptu na druhú stranu vyviezol Onuoha.
4
Nevydarená kombinácia Ľubovne. Centrovaná lopta kapitána Piter-Bučka skončila na chrbte Danejiho a hneď na to Totka neskrotil prudkú nahrávku Bortoliho.
3
Čistá práca Bortoliho na bránkovej čiare, keď v poslednej chvíli eliminoval Staršieho. Tomu sa začínal otvárať priestor na center.
2
V tejto chvíli mali aut aj hostia z východného Slovenska. Bortoli to hodil svojim obrancom a na chvíľu bol pri lopte i brankár Yakubu.
1
Autové vhadzovanie domáceho Zvolena. Etim vypichol loptu Staršiemu, ktorá putovala mimo hracej plochy. Vhadzuje Papa.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MFK Zvolen: Kúdelčík – Papa, Čurma, Bobrovský, Prikryl, Onuoha, Nosko, Snitka (C), Köröš, Úradník, Starší.

Náhradníci: Krejčí, Gaško, Rák, Telúch, Solivajs, Svetlík, Sučák, Urgela, Bača.

Tréner: Dušan Tóth.

Ľubovňa Redfox FC: Yakubu – Bortoli, Etim, Totka, Kousal, Kramár, Piter-Bučko (C), E. Matta, Plaskowski, G. Halabrín, Daneji.

Náhradníci: Jiang, Portugalyan, Segeďa, Gonzalez, Lipčák.

Tréner: Jozef Kostelník.

Rozhodca: Choreň – Ferenc, Haring.
Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 12. kola MONACObet ligy medzi Zvolenom a Ľubovňou.

MFK Zvolen


Pod Pustým hradom sa uskutoční stretnutie nováčikov. Zvolenčania hrali doma aj v predošlom zápase, keď hostili Púchov, s ktorým sa rozišli po remíze 1:1. Stredoslovenský nováčik v doterajšom priebehu ligy nazbieral 12 bodov a momentálne je umiestnené i na 12. mieste.

Ľubovňa Redfox FC

Jediné víťazstvo východniarov sa zrodilo pred dvomi mesiacmi. Na domácej pôde porazili Tatran Prešov 2:1. Odvtedy nič, len občas nejaká remíza. Aj tréner Kostelník opakovane tvrdí, že výkony majú kvality, no žalostné je zakončenie, a to sa v konečnom dôsledku odráža na strate bodov. Preto je Ľubovňa na chvoste, keď ju obehlo Humenné.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.

Tabuľky MONACObet ligy (II. ligy)

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
FC TATRAN PrešovFC TATRAN PrešovFC TATRAN Prešov
12
9
2
1
25:10
29
V
V
V
V
V
2
MFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský Mikuláš
12
7
3
2
20:13
24
V
R
V
V
R
3
FC ViOn Zlaté Moravce - VrábleFC ViOn Zlaté Moravce - VrábleFC ViOn Zlaté Moravce - Vráble
12
7
2
3
17:9
23
V
R
V
P
P
4
OFK Dynamo MalženiceOFK Dynamo MalženiceOFK Dynamo Malženice
12
7
2
3
21:14
23
V
R
V
V
V
5
MŠK Považská BystricaMŠK Považská BystricaMŠK Považská Bystrica
12
5
2
5
19:21
17
V
P
P
R
V
6
FC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 Šamorín
12
5
1
6
15:18
16
P
P
P
P
V
7
FK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa
11
4
3
4
19:20
15
P
P
P
V
R
8
FC PetržalkaFC PetržalkaFC Petržalka
11
4
2
5
11:11
14
P
P
P
V
V
9
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
12
4
2
6
14:17
14
P
V
R
P
P
10
MŠK PúchovMŠK PúchovMŠK Púchov
12
3
4
5
14:15
13
P
R
V
V
P
11
MFK ZvolenMFK ZvolenMFK Zvolen
12
3
3
6
12:25
12
P
R
P
V
P
12
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
12
4
0
8
14:19
12
P
V
P
P
P
13
Stará Ľubovňa Redfox Football ClubStará Ľubovňa Redfox Football ClubStará Ľubovňa Redfox Football Club
12
2
4
6
10:14
10
V
R
P
R
P
14
Futbalový klub Humenné, s. r. o.Futbalový klub Humenné, s. r. o.Futbalový klub Humenné, s. r. o.
12
2
4
6
10:15
10
V
V
P
R
R
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»ONLINE: MFK Zvolen - Stará Ľubovňa Redfox Football Club dnes, MONACObet liga LIVE (II. liga, 12. kolo)