Za Barcelonu nastúpil aj Lewandowski. V USA remizovali s Juventusom

Robert Lewandowski v drese FC Barcelona Gleison Bremer Silva Nascimento.
Robert Lewandowski v drese FC Barcelona Gleison Bremer Silva Nascimento. (Autor: SITA/AP)
TASR|27. júl 2022 o 08:29

Real Madrid taktiež remizoval s mexickým Clubom America.

DALLAS. Futbalisti Juventusu Turín remizovali v stredajšom prípravnom zápase v Dallase s Barcelonou 2:2. Real Madrid uhral v San Franciscu s mexickým Clubom America taktiež remízu 2:2.

V Dallase padali góly po úvodnej polhodine. Najprv sa v 34. minúte presadil Ousmane Dembele a už o päť minút sa postaral o vyrovnanie Moise Kean. Barcelone však netrvalo ani minútu a znovu viedla, keď po chybe obrany skóroval opäť francúzsky krídelník.

Tréner Kataláncov Xavi Hernandez spravil po zmene strán až šesť striedaní, no do druhého polčasu odštartoval lepšie Juventus a v 51. minúte sa postaral o vyrovnanie znovu Kean.

Hráči Barcelony v 68. minúte dvakrát trafili do bránkovej konštrukcie, najprv Raphina z priameho kopu a po ňom z dorážky aj Ansu Fati. V drese španielskeho klubu nastúpil aj Robert Lewandowski.

Real prehrával už po piatich minútach po presnom teči Henryho Martina, no favorit otočil po góloch Karima Benzemu v 22. a Edena Hazarda v 55. minúte z penalty.

Dlho to vyzeralo, že si náskok udrží, ale v závere sa dostali k pokutovému kopu aj Mexičania a Alvaro Fidalgo, ktorý odštartoval kariéru v akadémii Realu, ho premenil. Real zavŕši svoju šnúru po USA v sobotu v noci v Pasadene proti Juventusu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Za Barcelonu nastúpil aj Lewandowski. V USA remizovali s Juventusom