Slováci môžu oslavovať postup. Vstupenky na Island sa rýchlo míňajú, spustia aj predaj sektoru hostí

Tehelné pole počas zápasu slovenskej reprezentácie v kvalifikácii EURO 2024.
Tehelné pole počas zápasu slovenskej reprezentácie v kvalifikácii EURO 2024. (Autor: TASR)
Sportnet, TASR|13. nov 2023 o 14:55

Na Tehelnom poli by malo byť vo štvrtok vypredané.

BRATISLAVA. O posledný domáci zápas Slovenska v kvalifikácii EURO 2024 proti Islandu je veľký záujem.

Na Tehelnom poli by malo byť vypredané, do pondelkového poludnia predali 19.096 vstupeniek a v predaji je ich už len 500.

Fanúšikovia tak majú poslednú príležitosť na to, aby sa dostali na duel, po ktorom sa môžu stať svedkami slovenskej postupovej radosť.

Slovákom na účasť na EURO 2024 v Nemecku chýba už iba jediný bod. Ten môžu získať buď doma s Islandom (štvrtok 16. novembra o 20.45 h), alebo v Bosne a Hercegovine (nedeľa 19. novembra o 20.45 h).

Dobrá správa pre fanúšikov však je, že sa na domáci duel spustí aj predaj sektoru hostí, keďže Islanďania o vstupenky neprejavili záujem.

Vstupenky sa predávajú za 18 eur (2. kategória) a 30 eur (1. kategória). Zľavnené lístky boli v cene 14 a 24 eur. Bližšie informácie o vstupenkách nájdete na tomto odkaze.

"Opäť sme získali na našu stranu fanúšikov. Lepšie sa hrá pred plným publikom a verím, že to spolu budeme môcť osláviť," povedal na reprezentačnom zraze Lukáš Haraslín.

Kvalifikácia EURO 2024 - tabuľka skupiny J

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Slováci môžu oslavovať postup. Vstupenky na Island sa rýchlo míňajú, spustia aj predaj sektoru hostí