Tvrdá rana pre Barcelonu. Jej kapitán si už zrejme v tejto sezóne nezahrá

Marc-André ter Stegen na nosidlách.
Marc-André ter Stegen na nosidlách. (Autor: REUTERS)
REUTERS|22. sep 2024 o 23:05

Keď ho odnášali na nosidlách, mal viditeľné bolesti.

BARCELONA. Tréner Barcelony Hansi Flick nechcel špekulovať o tom, koľko času by mohol brankár Marc-Andre ter Stegen stráviť na vedľajšej koľaji, ale priznal, že zranenie, ktoré utrpel pri nedeľňajšom víťazstve 5:1 vo Villarreale, je vážne.

Barcelona si šiestym víťazstvom za sebou udržala perfektný štart do LaLigy, ale výhru poznačilo pravdepodobne sezónne zranenie jej nemeckého brankára.

"Vyzerá to na vážne zranenie, cítil to, bolo to vidieť na ihrisku," povedal Flick na tlačovej konferencii.

Ter Stegen tesne pred prestávkou zle spadol po výskoku za loptou a keď ho z ihriska odnášali na nosidlách, mal viditeľné bolesti.

Celá brankárova váha padla na pravú nohu, keď si poranil to isté koleno, na ktorom v posledných rokoch podstúpil už dve operácie, a ďalšia operácia by sa mohla ukázať ako ukončujúca sezónu, informovali španielske médiá.

Na otázku, či už premýšľal o náhrade, Flick odpovedal: "Nemám rád túto otázku hneď po zápase. Najprv musíme vidieť, čo sa stane s Marcom, je to náš kapitán.

Som veľmi smutný z toho, čo sa stalo. Pochopte, prosím, že na túto otázku nechcem odpovedať. S Ter Stegenom som sa ešte nestihol porozprávať."

Nemecký brankár mal plné ruky práce vo veľmi zábavnom súboji, v ktorom bolo zaznamenaných celkovo 30 gólových pokusov, z toho 14 na bránku.

"Toto víťazstvo je pre Ter Stegena. Momentálne je v nemocnici," povedal útočník Robert Lewandowski, ktorý v priebehu 35 minút dvakrát našiel sieť a dostal Barcelonu do vedenia.

Tabuľka La Ligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Tvrdá rana pre Barcelonu. Jej kapitán si už zrejme v tejto sezóne nezahrá