Koniec Osimhena v Neapole? Klub ho zosmiešnil a prirovnal ku kokosu, hráč zvažuje žalobu

Victor Osimhen.
Victor Osimhen. (Autor: TASR/AP)
Sportnet, TASR|27. sep 2023 o 08:07

Hviezdny spoluhráč Stanislava Lobotku si následne zmazal všetky fotky s Neapolom.

NEAPOL. Úradujúci taliansky majster SSC Neapol si zavaril na poriadny problém. Svoju najväčšiu útočnú hviezdu Victora Osimhena zosmiešnil na sociálnej sieti Tiktok.

Oficiálny klubový účet pridal na sociálnu sieť dve videá nigérijského útočníka.

V prvom Osimhen prosí rozhodcu o penaltu, ktorú následne nepremení a druhé video si robí srandu z jeho účesu, v ktorom ho prirovnáva ku kokosu.

Tiktokový účet následne tieto videá zmazal, no napriek tomu sa ďalej šíria na internete.

Osimhen si zo svojho Instagramu vymazal všetky fotky s Neapolom. Jeho agent sa vyjadril, že proti talianskemu klubu zvažujú právne kroky.

VIDEO: Osimhen a jeho nepremenená penalta

VIDEO: Prirovnanie útočníka ku kokosu

"To, čo dnes bolo na oficiálnom profile Neapolu na sociálnej sieti TikTok, nie je akceptovateľné. Video, ktoré zosmiešňovalo Victora, bolo najprv zverejnené a potom oneskorene vymazané.

Je to vážna vec, ktorá mu uškodila a prispela k zlému správaniu sa voči hráčovi, ktorý momentálne trpí mediálnymi výstupmi a hoaxami," uviedol Osimhenov agent Roberto Calenda na sociálnej sieti X.

"Vyhradzujeme si právo podniknúť právne kroky a akúkoľvek užitočnú iniciatívu na ochranu Victora," dodal Calenda podľa agentúry DPA.

Osimhen bol v minulej sezóne ťahúň Neapola. Vo všetkých súťažiach strelil 31 gólov a výrazne tak prispel k prvému ligovému titulu po vyše troch dekádach.

Úradujúcim majstrom patrí po piatich zápasoch novej sezóny siedme miesto s ôsmimi bodmi a pred nováčikom Frosinone sú vďaka lepšiemu vzájomnému zápasu.

Pred začiatkom tohto ročníka opustil tím, v ktorom pôsobí aj slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka, tréner Luciano Spalletti.

Ten akceptoval ponuku od Talianska futbalovej federácie (FIGC) a momentálne vedie národný tím.

Tabuľka Serie A

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Koniec Osimhena v Neapole? Klub ho zosmiešnil a prirovnal ku kokosu, hráč zvažuje žalobu