Predá klub so Škriniarom? Majiteľ Interu dostal ponuku, aká sa neodmieta

Milan Škriniar.
Milan Škriniar. (Autor: TASR/AP)
Michal Šášky|26. okt 2022 o 10:00

Klub z Milána si môže zarobiť aj predajom Škriniara.

MILÁNO. Inter Miláno je na predaj. Taliansky futbalový klub, ktorého kapitánom je líder slovenskej reprezentácie Milan Škriniar, čakajú veľké zmeny.

Téma, ktorou talianske médiá žijú prakticky už od pandémie koronavírusu, naberá globálny rozmer. A finálne rozuzlenie môže čoskoro prísť.

Známi sú prví záujemcovia. Doterajší vlastníci zaň môžu získať niekoľkonásobok v porovnaní so sumou, ktorú na jeho kúpu vynaložili pred rokmi.

Istá však nie je ani budúcnosť Škriniara.

Čo sa v texte dočítate:

  • Za akú sumu môžu predať klub Inter Miláno?
  • Aký nečakaný krok spravili majitelia v Číne?
  • Ktorý predaj klubu bol najväčší v dejinách?
  • Koľko stojí Milan Škriniar?

Osud slovenského obrancu by mohol byť známy už po stredajšom zápase Ligy majstrov na domácom ihrisku proti českej Viktorie Plzeň. Čo sa bude v Miláne diať?

Banka dostala jasné zadanie

Začiatkom októbra priniesol taliansky finančný portál Calcio e Finanza správu, že šéfovia spoločnosti Su-ning, ktorá disponuje väčšinovým podielom v Interi Miláno, mali dostať ponuku, aká sa neodmieta.

Čoskoro sa témou začali zaoberať aj prestížny britský Financial Times spolu s newyorským Wall Street Journal. Bol to jasný signál, že rokovania sú na spadnutie.

Predaj klubu majú v rukách americké investičné spoločnosti Raine Group a Goldman Sachs, ktorých úlohou je nájsť kupca. Len pred zopár mesiacmi skompletizovali najväčší predaj v športovej histórii.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Predá klub so Škriniarom? Majiteľ Interu dostal ponuku, aká sa neodmieta