Triasol sa mu hlas, hrdina Slovana slzil: Ak by som mohol, tak prebúram steny

Róbert Mak a Sharani Zuberu sa tešia po strelenom góle v zápase ŠK Slovan Bratislava - APOEL Nikózia v 1. dueli 3. predkola Ligy majstrov.
Fotogaléria (22)
Róbert Mak a Sharani Zuberu sa tešia po strelenom góle v zápase ŠK Slovan Bratislava - APOEL Nikózia v 1. dueli 3. predkola Ligy majstrov. (Autor: TASR)
Pavol Spál|8. aug 2024 o 07:28

Dá sa povedať, že sme jednou nohou tam, kde sme chceli, tvrdil Mak.

Jeho veľký moment vyvolal eufóriu, slzy, dojatie. Rev. Rachot. V úvode pôsobil smutne. Väčšinu zápasu presedel na lavičke pre náhradníkov. Do hry naskočil až v 78. minúte. A stal sa hlavným hrdinom. V nastavenom čase strelil RÓBERT MAK famózny gól spoza šestnástky. 

Futbalisti Slovana v prvom zápase 3. predkola Ligy majstrov zdolali Apoel Nikózia 2:0.

Bezprostredne po góle bol aj on plný emócii, možno ako nikdy predtým. Tiekli mu slzy. Bozkával znak na drese Slovana, viackrát. 

Vyskočil na reklamný banner a odtiaľ letel niekoľko metrov ako skokan do diaľky. Vybehol k fanúšikom do hľadiska, kde sa objímali. 

Aj počas rozhovoru pre médiá sa takmer rozplakal. A to viackrát. Chvel sa mu hlas, chvíľkami sa premáhal a nevládal hovoriť. Tisli sa mu slzy do očí. 

Fotogaléria zo zápasu ŠK Slovan Bratislava - APOEL Nikózia v Lige majstrov (3. predkolo, 1. zápas)

Aké máte pocity? 

Odohrali sme výborný zápas, mali sme veľa šancí. Víťazstvo 2:0 je veľmi dôležité, ale nás ešte čaká odveta. Zápas sme kontrovali a verili sme, že dáme góly. Mal som ešte jednu strelu, ale tá druhá mi vyšla fantasticky. 

Tréner Vladimír Weiss pred zápasom vyhlásil, že ho mrzí, že jedného výborného, ofenzívneho hráča bude musieť nechať na lavičke. Voľba padla na vás. Ako ste to prežívali?

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Triasol sa mu hlas, hrdina Slovana slzil: Ak by som mohol, tak prebúram steny