FOTO: Hráči Realu oslavovali s fanúšikmi zisk titulu. Kroos: O tri týždne sme tu opäť

Futbalisti Realu Madrid oslavujú titul.
Fotogaléria (24)
Futbalisti Realu Madrid oslavujú titul. (Autor: TASR/AP)
SITA|12. máj 2024 o 15:31

Španielsky majster zabojuje v londýnskom finále o triumf v Lige majstrov.

MADRID. Nedeľa v španielskom hlavnom meste patrila oslave zisku majstrovského titulu hráčmi Realu Madrid s ich fanúšikmi.

Prvenstvo v La Lige spečatili futbalisti "bieleho baletu" už skôr, v sobotu ho len potvrdili hladkým triumfom 4:0 v Granade.

V uliciach Madridu sa okrem toho oslavovalo aj to, že ich miláčikovia sa počas aktuálneho týždňa prebojovali cez nemecký Bayern Mníchov do finále Ligy majstrov.

"Som si istý, že o tri týždne tu takto budeme opäť," vyhlásil nemecký stredopoliar Toni Kroos, keď sa prihovoril davu priaznivcov.

Fotogaléria z osláv Realu Madrid po zisku titulu (La Liga 2023/2024)

Odkázal tak na finálový duel LM, ktorý sa uskutoční v sobotu 1. júna v Londýne a proti Madridčanom bude stať nemecká Borussia Dortmund.

Tisícky fanúšikov oslavovali hráčov Realu počas ich cesty na námestie Cibeles, na ktorom sa tradične konajú oslavy úspechov futbalistov tohto madridského tímu.

Predtým hráči absolvovali aj stretnutie s predstaviteľmi samosprávy. Trofej za ligový titul si Real prebral vo svojom tréningovom centre.

"Biely balet" sa s fanúšikmi raduje z titulov aj na svojom Štadióne Santiaga Bernabéua, no ten je aktuálne dejiskom hudobného koncertu.

Okrem Kroosa sa davu fanúšikov prihovoril aj prezident klubu Florentino Pérez a väčšina členov kádra A-tímu.

"Tento tím prekonal situáciu, ktorá vyzerala nezvratne," vyhlásil Pérez s odkazom na viacero zranení, ktoré postihli Real.

Tabuľka La Ligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»FOTO: Hráči Realu oslavovali s fanúšikmi zisk titulu. Kroos: O tri týždne sme tu opäť