Manchester United sa vyjadril k výrokom Ronalda. Aká bude reakcia klubu?

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. (Autor: TASR/AP)
SITA|14. nov 2022 o 16:27

Portugalský útočník nemá úctu k trénerovi Erikovi ten Hagovi.

MANCHESTER. Kritika portugalského futbalistu Cristiana Ronalda na adresu svojho zamestnávateľa anglický klub Manchester United aj jeho súčasného a predchádzajúceho trénera nezostala dlho bez reakcie.

Portugalčan v televíznom rozhovore povedal, že sa cíti "zradený“ klubom a že sa ho niektorí predstavitelia snažia dostať preč z Old Traffordu.

Priznal tiež, že nemá úctu k trénerovi Erikovi ten Hagovi a kritike vystavil aj rozhodnutie klubu, že v minulej sezóne za kouča vymenoval Nemca Ralfa Rangnicka.

Celý rozhovor s Cristianom Ronaldom sa objaví na televíznych obrazovkách britskej TalkTV počas aktuálneho týždňa, už v nedeľu však televízia zverejnila niekoľko ukážok.

"Nemám k nemu úctu, pretože mi ju sám neprejavuje. Ak ty nebudeš mať úctu ku mne, nikdy nebudem mať úctu k tebe," povedal CR7 v spomenutom rozhovore.

Portugalský futbalista tiež tvrdí, že intrigy voči nemu trvajú už od minulej sezóny. Uviedol tiež, že podľa jeho názoru Manchester United od odchodu trénera Alexa Fergusona v roku 2013 vôbec nenapreduje.

"Manchester United berie na vedomie zverejnené úryvky z rozhovoru s Cristianom Ronaldom.

Klub zváži prípadnú reakciu po zistení všetkých skutočností," reagoval tím z Old Traffordu.

"Naším cieľom zostáva pripraviť sa na druhú polovicu sezóny a pokračovať v dynamike, viere a spolupatričnosti medzi hráčmi, manažérom, personálom a fanúšikmi," doplnil klub.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Manchester United sa vyjadril k výrokom Ronalda. Aká bude reakcia klubu?