Manchester United vraj hľadal nového trénera. Nie je to tajomstvo, hovorí Ten Hag

Manchester United's head coach Erik ten Hag during the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, May 25, 2024. (AP Photo/Ian Walton)

- XFACUPX
Manchester United's head coach Erik ten Hag during the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, May 25, 2024. (AP Photo/Ian Walton) - XFACUPX (Autor: TASR/AP)
TASR|16. jún 2024 o 23:10

Rokovania mali prebiehať aj s Thomasom Tuchelom.

LONDÝN. Holandský futbalový tréner Erik ten Hag uviedol, že jeho zamestnávateľ Manchester United hľadal potenciálnych adeptov na trénerský post, no napokon sa rozhodol pre neho.

Ten Hag bol v neistote od triumfu v Pohári FA, v ktorom "červení diabli" zdolali mestského rivala City (2:1).

Ten Hag potvrdil informácie, že nové vedenie klubu z Old Trafford rokovalo s ďalšími trénermi, medzi ktorých patril aj Nemec Thomas Tuchel.

"To nie je žiadne tajomstvo. Každý počul, že sa rozprávali s viacerými kandidátmi, čo sa v Holandsku nerobí. Dokonca sa nesmiete rozprávať s iným klubom, ak je tam súčasný tréner.

V Anglicku sú však iné pravidlá. Nakoniec však dospeli k záveru, že majú najlepšieho trénera," uviedol 54-ročný kormidelník v športovej relácii holandskej televízie.

Keď sa riešila budúcnosť Holanďana v Manchestri, bol na dovolenke na Ibize. "Dobre sme sa porozprávali a prebrali rôzne témy. Jedným zo záverov je, že predĺžime zmluvu. Musíme sa však ešte dohodnúť," dodal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Manchester United vraj hľadal nového trénera. Nie je to tajomstvo, hovorí Ten Hag