Leo Sauer mení dres v Eredivisie. Teší sa na vypredaný štadión a chce pobaviť divákov

Zľava Leo Sauer a Julian Ryerson počas prípravného stretnutia pred ME 2024 Nórsko - Slovensko.
Zľava Leo Sauer a Julian Ryerson počas prípravného stretnutia pred ME 2024 Nórsko - Slovensko. (Autor: TASR)
Sportnet|12. aug 2024 o 14:45

O podpis talentovaného Sauera sa zaujímalo viacero klubov.

BRATISLAVA. Slovenský futbalista Leo Sauer si v nasledujúcej sezóne nebude obliekať dres Feyenoordu, ale jeho súpera z holandskej Eredivisie.

Klub z Rotterdamu sa totiž dohodol s NAC Breda na ročnom hosťovaní 18-ročného hráča, ktorý dokáže hrať v ofenzíve na viacerých postoch. 

"S Leom Sauerom získavame útočníka s veľkým potenciálom. Teraz je na ňom, aby sa ukázal. Dôležité je, aby sa v NAC cítil čo najskôr ako doma.

Sme radi, že po dlhých rokovaniach sa nám podarilo presvedčiť Feyenoord aj hráča," povedal pre klubový web technický riaditeľ Peter Maas.

Za A-tím Feyenoordu odohral Sauer zatiaľ 15 zápasov, v ktorých dvakrát skóroval a pridal štyri asistencie. Dvakrát nastúpil aj v Lige majstrov.

Momentálne ho však podľa webu NAC Breda trápi menšie zranenie, a tak je otázne, kedy bude môcť odchovanec akadémie MŠK Žilina prvýkrát nastúpiť.

"NAC pracuje s plánom na celú sezónu. Už sa tešíme na moment, keď sa pripojí k tímu. Očakáva sa, že to bude v priebehu niekoľkých týždňov," dodal Maas.

O podpis talentovaného Sauera sa zaujímalo viacero klubov. 

"Plán NAC bol pre mňa rozhodujúcim faktorom. Teším sa na hru na vypredanom štadióne Rat Verlegh a dúfam, že pobavím publikum," povedal Sauer. 

Tabuľka Eredivisie

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Eredivisie»Leo Sauer mení dres v Eredivisie. Teší sa na vypredaný štadión a chce pobaviť divákov