Slovan nastúpil proti Struge až so štyrmi zmenami. V strede poľa zostal iba Kucka

Juraj Kucka sa so spoluhráčmi teší po strelenom góle v prvom zápase ŠK Slovan Bratislava - FC Struga v 1. predkole Ligy majstrov.
Juraj Kucka sa so spoluhráčmi teší po strelenom góle v prvom zápase ŠK Slovan Bratislava - FC Struga v 1. predkole Ligy majstrov. (Autor: TASR)
TASR|17. júl 2024 o 17:20

Pozrite si zostavy zápasu FC Struga - ŠK Slovan Bratislava v odvete 1. predkola Ligy majstrov.

OHRID. Slovenský futbalový šampión ŠK Slovan Bratislava nastúpil na odvetný zápas 1. predkola Ligy majstrov na pôde FC Struga so štyrmi zmenami v zostave oproti úvodnému zápasu, v ktorom doma vyhral 4:2.

V bráne zostal Martin Trnovský, keďže súpiska na dvojzápas bola uzatvorená ešte pred príchodom novej brankárskej jednotky Dominika Takáča. Trojčlennú obranu tvoria Kenan Bajrič, Guram Kašia a Kevin Wimmer.

Oproti prvému stretnutiu chýba Lukáš Pauschek, keďže na Tehelnom poli hral tím trénera Vladimíra Weissa so štyrmi obrancami.

V Severnom Macedónsku tak zostalo viac priestoru pre stredopoliarov a zo zostavy zotrval len Juraj Kucka, ktorého doplnili Cesar Blackman, Július Szöke a Matúš Vojtko.

Ofenzíva zostala nezmenená a opäť sa predstavili Róbert Mak, David Strelec a Vladimír Weiss ml. Ani v tomto dueli ešte nebol pre zranenie k dispozícii Tigran Barseghjan.

Zostavy zápasu FC Struga - ŠK Slovan Bratislava

FC Struga: Dujmovič - Radič, Ristevski, Krivanjeva - Vlajkovič, Spirovski, Jevtoski, Vosha - Shabani - Radeski, Ibraimi

ŠK Slovan Bratislava: Trnovský - Bajrič, Kašia, Wimmer - Blackman, Szöke, Kucka, Vojtko - Mak, Strelec, Weiss

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Slovan nastúpil proti Struge až so štyrmi zmenami. V strede poľa zostal iba Kucka