Azda nebudem mať na tribúne driemoty, smial sa Kucka. Trápi ho záhadný opuch

Hlavný tréner futbalovej reprezentácie Slovenska Francesco Calzona a slovenský reprezentant Juraj Kucka počas tlačovej konferencie pred zápasom Estónsko - Slovensko.
Hlavný tréner futbalovej reprezentácie Slovenska Francesco Calzona a slovenský reprezentant Juraj Kucka počas tlačovej konferencie pred zápasom Estónsko - Slovensko. (Autor: TASR)
Titanilla Bőd|4. sep 2024 o 22:24

Calzona varuje pred podcenením súpera.

TALLINN. Mužstvo už má svoju tvár, no bude ju musieť potvrdiť aj proti papierovo slabšiemu súperovi.

Slovenská futbalová reprezentácia odštartuje nový ročník Ligy národov vo štvrtok večer v Tallinne proti Estónsku.

Tréner Francesco Calzona nemôže rátať s dvomi kľúčovými hráčmi. O zranení Ivana Schranza sa vedelo už skôr, no v deň odchodu vysvitlo, že nebude môcť hrať ani Juraj Kucka.

V článku sa dočítate:

  • Aké problémy má Juraj Kucka?
  • V čom sa zmenil Calzonov tím za posledné dva roky?
  • Prečo je tento ročník Ligy národov obzvlášť dôležitý?

Už potreboval "nepohyb"

Stredopoliar bratislavského Slovana má problémy s kolenom. Proti Estónsku určite nenastúpi, ale realizačný tím Slovákov verí, že v domácom stretnutí s Azerbajdžanom už bude k dispozícii.

„Zo dva-tri týždne mám problém s kolenom, opúchalo mi z ničoho nič. Absolvoval som vyšetrenia, všetko je tam čisté, takže je to trošku záhada. Po dohode s trénerom sme sa rozhodli, že ma v tomto zápase bude šetriť. Dostal injekciu, aby som to koleno nezaťažoval po injekcii,“ uviedol Kucka na oficiálnej predzápasovej tlačovej konferencii.

Tá sa začala až večer pred desiatou miestneho času, keďže let Slovákov meškal približne hodinu.

Kucka je známy tým, že dlho bez pohybu nevydrží. Tentoraz však bude musieť.

„Teraz som už asi potreboval taký "nepohyb". Po debatách s doktormi to vyzerá tak, že koleno je buď preťažené, alebo je to chronická vada z minulosti. Potreboval som už vyfúknuť, nebolo nič príjemné s opuchnutým kolenom odohrať dva zápasy,“ zdôraznil 37-ročný futbalista.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Azda nebudem mať na tribúne driemoty, smial sa Kucka. Trápi ho záhadný opuch