Eden Hazard nechce vyzerať ako rozprávkové prasiatko, svoj prestup do Realu neľutuje

Eden Hazard.
Eden Hazard. (Autor: SITA/AP)
SITA|20. mar 2024 o 14:48

Bývalý belgický futbalista sa predstaví v charitatívnom zápase Soccer Aid.

BRATISLAVA. Bývalý belgický futbalista Eden Hazard, ktorý ukončil svoju hráčsku kariéru vlani v októbri, v rozhovore pre španielsky denník Marca prezradil, že aktívne športuje aj po tom, čo zavesil kopačky na klinec.

"Nechcem vyzerať ako rozprávkové prasiatko Peppa! Hrám tenis, paddle tenis, trochu behám, hrám futbal s kamarátmi a zostávam aktívny," povedal 33-ročný Hazard, ktorého v posledných rokoch kariéry fanúšikovia aj média kritizovali za to, že má zjavnú nadváhu.

Bývala hviezda anglického klubu Chelsea Londýn či španielskeho Realu Madrid sa predstaví 9. júna v charitatívnom zápase Soccer Aid, ktorý sa uskutoční na londýnskom štadióne Stamford Bridge.

Svoju účasť prisľúbili aj ďalšie športové hviezdy - futbalisti Didier Drogba a Roberto Carlos, boxer Tyson Fury či najrýchlejší muž planéty Usain Bolt.

"Bude to výborný zápas, síce proti kamarátom a asi v nižšom tempe, ale aj tak ho chcem vyhrať,“ poznamenal Hazard s úsmevom na tvári.

"Futbal mi chýba, netajím sa tým. Stále je to čerstvé, zvykám si. Je mi smutno najmä za atmosférou, ktorú v sebe ukrýva futbalová šatňa.

Výhodou je samozrejme to, že si môžem robiť to, čo sa mi zachce,“ poznamenal pre denník Marca odchovanec francúzskeho klubu OSC Lille, ktorý po ňom v úvode marca pomenoval nové tréningové centrum.

Hazard v rozhovore prezradil, že prestup do Realu Madrid s odstupom času neľutuje.

"Moje pôsobenie v Madride som si predstavoval inak. To asi všetci, ale aj tak som tam zažil veľa krásnych chvíľ. V značnej miere ma však limitovali zranenia,“ vysvetlil Belgičan a doplnil:

"Často dostávam otázku, či bolo správne už v 32 rokoch ukončiť profesionálnu kariéru. Myslím si, že áno. Toho futbalu som už v posledných mesiacoch pre zranenia veľa neodohral. Učinil som rozhodnutie a už to tak bude,“ uzavrel.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Eden Hazard nechce vyzerať ako rozprávkové prasiatko, svoj prestup do Realu neľutuje