Ronaldo si proti Chelsea nezahrá, reagoval aj na rozhodnutie klubu

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|21. okt 2022 o 00:05

Mladým sa vždy snažil ísť príkladom.

BRATISLAVA. Cristiano Ronaldo nenastúpi v sobotňajšom zápase proti FC Chelsea. Jeho tím Manchester United sa totiž rozhodol vyradiť ho zo zostavy. 

Klub z Old Trafford reagoval na incident zo zápasu s Tottenhamom, v ktorom Ronaldo svojvoľne zamieril do šatne ešte pred záverečným hvizdom.

Na sociálnych sieťach sa spustila vlna kritiky na hviezdneho Portugalčana, ktorého prejav frustrácie vyplýval z toho, že sa nedostal na trávnik.

Na túto situáciu neskôr reagoval aj samotný Ronaldo.

"Ako vždy počas mojej kariéry sa snažím žiť a hrať s rešpektom voči svojim kolegom, súperom a trénerom. To sa nezmenilo. Ja som sa nezmenil. 

Som ten istý človek a ten istý profesionál, akým som bol posledných 20 rokov, keď som hral elitný futbal a rešpekt vždy hral veľmi dôležitú úlohu pri mojom rozhodovaní," začal svoj príspevok na sociálnych sieťach. 

"Začínal som veľmi mladý, príklady starších a najskúsenejších hráčov boli pre mňa vždy veľmi dôležité. Preto som sa neskôr snažil ísť príkladom mladým, ktorí vyrástli vo všetkých tímoch, ktoré som reprezentoval.

Bohužiaľ, to nie je vždy možné a niekedy vás sila momentu premôže.

Práve teraz cítim, že musím v Carringtone pokračovať v tvrdej práci, podporovať spoluhráčov a byť pripravený na všetko v každom zápase.

Podľahnúť tlaku neprichádza do úvahy. Nikdy to tak nebolo. Toto je Manchester United a my musíme byť jednotní. Čoskoro budeme opäť spolu," dodal.

Ronaldo sa v lete snažil z United odísť do niektorého z tímov hrajúcich Ligu majstrov, no klub (zmluvu má do 30. júna 2023) ho odmietol pustiť. Už počas predsezónnej prípravy opustil v polčase duel s Rayom Vallecano (1:1).

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Ronaldo si proti Chelsea nezahrá, reagoval aj na rozhodnutie klubu