Hráči brazílskeho Flamenga sa pobili na tréningu, jeden utrpel zlomeninu nosa

Gerson.
Gerson. (Autor: TASR/AP)
SITA|16. aug 2023 o 19:44

Brazílčan Gerson a Uruguajčan Guillermo Varela mali ostrú výmenu názorov.

RIO DE JANEIRO. V brazílskom futbalovom klube Flamengo z Ria de Janeiro došlo v priebehu dvoch týždňov druhýkrát k fyzickému násiliu, teraz sa počas tréningu pobili brazílsky stredopoliar Gerson s uruguajským obrancom Guillermom Varelom.

Druhý menovaný utrpel pri pästnom súboji zlomeninu nosa.

Flamengo na sociálnych sieťach uviedlo, že incident medzi hráčmi vyrieši interne. Všetci členovia tímu vraj "rozumejú tomu, že takéto udalosti sú súčasťou intenzívnych tréningov". Klub neinformoval, či a ako účastníkov bitky potrestá.

Incident mohla vyvolať napätá atmosféra v brazílskom klube, ktorý v minulom týždni ako obhajca titulu vypadol už v osemfinále Pohára osloboditeľov.

Flamengo zvíťazilo v úvodnom domácom zápase nad Olimpiou Asunción z Paraguaja 1:0, no v odvete u súpera prehralo 1:3 a so súťažou sa rozlúčilo.

Flamengo koncom júla prepustilo asistenta trénera Pabla Fernándeza po tom, ako fyzicky zaútočil na svojho zverenca Pedra.

Kouč udrel brazílskeho útočníka do tváre a ešte predtým mu uštedril tri facky, stalo sa tak v šatni po víťaznom ligovom zápase proti Atléticu Mineiro (2:1). Pedro podal na Fernándeza trestné oznámenie, kormidelník sa neskôr ospravedlnil.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Hráči brazílskeho Flamenga sa pobili na tréningu, jeden utrpel zlomeninu nosa