Futbal: Beckhamov debut v MLS ohrozený

Americkí fanúšikovia si podľa všetkého musia na debut Davida Beckhama ešte počkať
Americkí fanúšikovia si podľa všetkého musia na debut Davida Beckhama ešte počkať (Autor: SITA, AP)
SITA|4. aug 2007 o 09:44

LOS ANGALES 4. augusta (SITA, AFP) - Netrpezlivo očakávaný debut anglického hviezdneho futbalového stredopoliara Davida Beckhama v drese nového zamestnávateľa Los Angeles Galaxy v zápase najvyššej americkej ...

LOS ANGALES 4. augusta (SITA, AFP) - Netrpezlivo očakávaný debut anglického hviezdneho futbalového stredopoliara Davida Beckhama v drese nového zamestnávateľa Los Angeles Galaxy v zápase najvyššej americkej futbalovej ligy (MLS) sa zrejme odkladá. Podľa trénera Galaxy Franka Yallopa je šanca, že 32-ročný hráč nastúpi v sobotu proti Torontu, malá. Anglický záložník, ktorého stále trápi zranenie členka, nemohol svojim spoluhráčom pomôcť v zápasoch SuperLigy a doteraz sa divákom predstavil iba v záverečných minútach exhibičného duelu s FC Chelsea.

Bývalý kapitán anglickej reprezentácie s tímom síce do Kanady odcestoval, pretrvávajúce komplikácie súvisiace so zraneným členkom mu však zrejme na zápas nedovolia nastúpiť. V prípade, že by Beckham skutočne nemohol hrať, ďalším možným termínom jeho debutu v MLS by bol štvrtkový zápas LA Galaxy proti Washingtonu.


Nachádzate sa tu:
Domov