Rešpekt voči súperovi? Nie. Martínez počas osláv opäť zosmiešnil Mbappého

Emiliano Martínez prilepil tvár Kyliana Mbappého na detskú bábiku.
Emiliano Martínez prilepil tvár Kyliana Mbappého na detskú bábiku. (Autor: Twitter Optus Sport)
Martin Kozinka|21. dec 2022 o 00:15

Brankár Argentíny opäť zosmiešnil súpera.

BRATISLAVA. Počas majstrovských osláv Argentíny v Katare uverejnili samotní hráči videá, v ktorých zosmiešňovali či dokonca vulgárne urážali hráčov Francúzska.

Brankár Emiliano Martínez požiadal počas tancov a spievania spoluhráčov o minútu ticha pre Mbappého.

„Pre Mbappého, ktorý je mŕtvy!” zakričal v šatni obrazne.

Po záverečnom hvizde prišiel zroneného Mbappého poľutovať francúzsky prezident Emmanuel Macron.

Následne sa pri trojgólovom strelcovi vo finále MS sveta zastavil aj samotný Martínez. Dvojica sa chytila za tvár, preukázala si rešpekt. 

Ak zarátame aj penaltový rozstrel, Mbappé prinútil Martíneza vyberať loptu zo siete štyrikrát. Gólman má tak pravdepodobne o dôvod viac francúzsku hviezdu nemať v láske.

Martínez najnovšie nalepil fotku Kyliana Mbappého na bábiku. Fanúšikom ju ukazoval počas osláv v Argentíne. Niekoľkokrát ju nadvihol a prstom si prekryl ústa. 

V utorok, 20. decembra počas osláv v Buenos Aires Mbappé vo Francúzsku oslávil 24. narodeniny.

Aby toho nebolo málo, Martínez predvádzal bábiku Mbappého, zatiaľ čo vedľa neho stál Francúzov spoluhráč z PSG Lionel Messi.

Už predtým bol vzťah tejto dvojice spoločne s Neymarom naštiepený. Vyzerá to tak, že útočné trio francúzskeho veľkoklubu bude zaujímavé sledovať pri spoluprácii. 

Martinez v Argentíne odpovedal aj na tvrdenia Mbappého, ktoré povedal ešte počas leta 2022. Francúz vysvetľoval, že európske národné tímy majú väčšiu šancu zvíťaziť na šampionáte.

„Povedal, že úroveň Južnej Ameriky je nižšia ako európska úroveň. To ale preto, že tu nikdy nehral,” citoval Martíneza Daily Mail.

„Ak túto skúsenosť nemáte, je ťažké to komentovať, ale na tom, čo povedal, nebolo nič zlé. Vedia, že sme tím svetovej triedy a za to nás rešpektujú,” dodal argentínsky brankár, ktorý začal tancovať, keď stredopoliar Realu Madrid Aurelien Tchouameni nepremenil penaltu.

Pred ňou mu schválne odhodil loptu a takisto sa postaral o oplzlé gesto, keď mu odovzdali ocenenie pre najlepšieho brankára. To sa stalo hitom internetu, ale nie v tom najlepšom svetle.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MS vo futbale 2022»Rešpekt voči súperovi? Nie. Martínez počas osláv opäť zosmiešnil Mbappého