Ferguson potvrdil záujem o Brazílčana Mouru

SITA|23. júl 2012 o 14:01

Tréner anglického futbalového mužstva Manchester United Alex Ferguson potvrdil záujem o brazílskeho reprezentanta Lucasa Mouru.

MANCHESTER. Tréner "červených diablov" priznal, že jeho klub chce získať 19-ročného ofenzívneho stredopoliara z tímu FC Sao Paulo, ale k dohode podľa jeho slov zatiaľ nedošlo.

Prvú ponuku z Manchestru vo výške 27 miliónov eur totiž brazílsky gigant odmietol, no zároveň očakáva, že devätnásťnásobný anglický majster predostrie zaujímavejšie čísla.

O brazílskom reprezentantovi sa počas posledných mesiacov hovorilo v súvislosti s možným prestupom do United, ale oficiálne potvrdenie interesu z Manchestru prišlo až v pondelok.

"Zatiaľ sme sa nedohodli. Prejavili sme záujem, ale kým hráč nič nepodpíše, nemôžeme tvrdiť, že je náš," vyhlásil pre goal.com tréner Ferguson, ktorý tím vedie ako tréner od roku 1986. Už skôr prejavil záujem o Lacasa Mouru aj španielsky veľkoklub Real Madrid.

Sedemdesiatročný kouč United poznamenal, že klub pracuje aj na príchode ďalších posíl, ktoré by na súpiske doplnili Šindžiho Kagawu a Nicka Powella, ktorých angažovanie pre britské médiá už Ferguson potvrdil.

"Myslím si, že obaja majú skvelý potenciál. Nesedíme v úzadí. Tvrdo pracujeme na získaní ďalších hráčov," dodal Sir Alex Ferguson.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Ferguson potvrdil záujem o Brazílčana Mouru