Ferguson chce Xaviho, ten sa nevie dohodnúť s Barcelonou

SITA|12. nov 2008 o 12:08

Kormidelník anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Alex Ferguson by veľmi rád získal do svojho kádra stredopoliara španielskeho FC Barcelona Xaviho Hernándeza.

MANCHESTER. Podľa britského denníka Daily Star je 28-ročný španielsky reprezentant na jednom z popredných priečok Fergusonovho zoznamu možných posíl "červených diablov".

Najlepší hráč júnových majstrovstiev Európy síce vyhlásil, že "jeho snom je ukončiť kariéru v drese ´Barcy´", no už niekoľko mesiacov sa nedokáže s vedením katalánskeho veľkoklubu dohodnúť na novej zmluve. Súčasný kontrakt vyprší Xavimu po skončení sezóny 2009/2010. "Napriek obrovskej snahe sme zatiaľ neboli schopní vyriešiť situáciu v Barcelone. Sme si istí, že Xavi si zaslúži dobrú zmluvu, ktorá bude odzrkadľovať jeho výkony na trávniku. Všetci v Barcelone vedia, že o jeho služby sa zaujíma niekoľko špičkových európskych mužstiev, momentálne najmä z Anglicka. Takáto situácia určite nemôže trvať večne," povedal hráčov agent Ivan Corretja. Isté je, že vývoj udalostí ohľadom španielskeho reprezentanta bude v najbližších týždňoch škótsky lodivod Manchestru pozorne sledovať.

Nachádzate sa tu:
Domov