Zápas Slovákov na Eure? Dostupné sú aj vstupenky za 50 eur

Futbalisti Slovenska.
Futbalisti Slovenska. (Autor: SME - Tibor Somogyi)
TASR|12. máj 2021 o 21:56

Na zakúpenie vstupeniek majú fanúšikovia sedem dní.

BRATISLAVA. Od stredy 12. mája si najbližších sedem dní môžu fanúšikovia zakúpiť vstupenky na zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie na EURO 2020.

Informoval o tom web Slovenského futbalového zväzu (SFZ). 

Vstupenky si môžu kúpiť na webe euro2020.com/tickets. Slováci sa na EURO 2020 stretnú postupne 14. júna s Poľskom, 18. júna so Švédskom (oba zápasy v Petrohrade) a 23. júna so Španielskom (v Seville).

Maximálne štyri vstupenky 

Pred kúpou vstupenky je potrebné vytvoriť si konto/registráciu a zadať prístupový kód: SLOVENSKISOKOLI. Pre fanúšikov, ktorí chcú naživo sledovať zápasy Slovákov na EURO 2020, sú určené tieto užitočné informácie:

Jedna registrovaná osoba si môže s daným prístupovým kódom zakúpiť 4 vstupenky v jednej kategórií (napr. 1 osoba = 4 vstupenky 1. kategórie). Nie je možné si zakúpiť vstupenky v rôznych kategóriách, tj. kombinácia kategórií. Nákup a platba za vstupenky je online a výhradne cez oficiálny ticketingový portál UEFA.

Vstupenky budú distribuované elektronicky, nie v papierovej forme, prostredníctvom oficiálnej aplikácie „EURO 2020 Official“. Bližšie k samotnému šampionátu budú vstupenky aktivované.

Každému fanúšikovi SFZ odporúča stiahnuť si aplikáciu „EURO 2020 Official“ do svojho mobilného telefónu. Prostredníctvom aplikácie bude UEFA informovať o aktuálnom dianí o EURO 2020 (napr. časové rozpätie vstupu na štadión, aby sa dodržali všetky opatrenia, aj pandemické a pod.), najmä však pre vstupenky.

Slovenskí fanúšikovia počas EURO 2016.
Slovenskí fanúšikovia počas EURO 2016. (Autor: SME - Gabriel Kuchta)

Špeciálny dokument pre zápasy v Rusku

Na zápasy v Rusku je potrebné požiadať o FAN ID. Jedná sa povinný dokument pre všetkých účastníkov zápasov UEFA EURO 2020, ktoré sa odohrajú v Petrohrade.

Je potrebné sa registrovať na stránke https://www.fan-id.ru/, kde nájdete všetky informácie. K registrácií slúži číslo vstupenky na UEFA EURO 2020. Registrovať sa musí každý účastník, aj dieťa.

Potvrdené a zaslané FAN ID registrovanému žiadateľovi e-mailom vo forme PDF slúži ako bezplatné vízum pre vstup a výstup z/do Ruska a to v termíne 29. mája – 12. júla 2021.

K vstupu na štadión je však potrebná aj laminovaná kartička FAN ID, ktorú si každý registrovaný žiadateľ vstupenky musí vyzdvihnúť osobne na určených miestach v Petrohrade (k dispozícií sú dve miesta).

Vzhľadom na aktuálne pandemické opatrenia by doručenie poštou na adresu mohlo trvať približne tri týždne, takže je potrebné zvážiť doručenie poštou verzus osobné vyzdvihnutie v Petrohrade.

Najlacnejšie vstupenky za 50 eur

Ceny vstupeniek na všetky skupinové zápasy Slovákov na turnaji sú v troch kategóriách - 1. kategória 185 eur, 2. kategória 125 eur a 3. kategória 50 eur.

Pre vstup do každej krajiny bude potrebný negatívny PCR test nie starší ako 72 hodín a potvrdenie musí byť v anglickom, ruskom, španielskom jazyku, a pod.

Jednotlivé spoločnosti už takéto potvrdenie vydávajú na žiadosť žiadateľa.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»EURO 2021»Zápas Slovákov na Eure? Dostupné sú aj vstupenky za 50 eur