Eddie Alvarez spochybňuje Khabibov status šampióna: Porazil č.11 a zrazu získal opasok?

Adrián Mečiar|30. apr 2018 o 02:00

Alvarez spochybňuje Khabibov status šampióna. Odôvodňuje to spôsobom, akým získal titul, keď ho porovnáva so svojou cestou za opaskom.

Bývalý šampión Eddie Alvarez kritizuje súčasné pomery v UFC, keď sú pred zaslúženými obhajobami titulov uprednostňované zápasy s väčším finančným ziskom.

Alvarez nesúhlasí s tým, že Khabib Nurmagomedov by sa mal najbližšie stretnúť s neaktívnym Conorom McGregorom, keď v divízii okrem samotného Alvareza čakajú na titulovú príležitosť Dustin Poirier, Kevin Lee či po zotavení určite aj Tony Ferguson, ktorému bol odobratý opasok dočasného šampióna.

´The Underground King´ tvrdí, že ak by on bol vo vedení UFC, veľa vecí by sa zmenilo. „Ak by som ja rozhodoval o dianí v organizácii, fungovalo by to tu dosť rozdielne. Ale úprimne, zrejme by sme nezarobili toľko peňazí, takže ja asi nie som osoba, ktorú chcete postaviť do čela takejto spoločnosti."

Alvarez spochybňuje aj Khabibov status šampióna. Odôvodňuje to spôsobom, akým získal titul, keď ho porovnáva so svojou cestou za opaskom.

„Najvtipnejšie na tom všetkom je, akým spôsobom sa Khabib stal šampiónom, po porazení bojovníka č.11. Predtým nebol šampión, ale teraz, po tom, čo porazí 11-ku váhy, zrazu získa opasok? Počas Ramadánu by sa za toto mal modliť."

„Ja som musel najprv zápasiť s č.3, č.2, č.1 a až následne o titul. Taká je cesta skutočného šampióna. Ja v tom budem pokračovať, stretnem sa s tými najlepšími, skutočne s kýmkoľvek, koho predo mňa postavia."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Eddie Alvarez spochybňuje Khabibov status šampióna: Porazil č.11 a zrazu získal opasok?