Dvořákov súper po komplikáciach s váhou odstúpil, UFC našlo náhradu

(Zdroj: Zuffa LLC, Autor: Jeff Bottari)
Daniel Stankovič|21. máj 2021 o 21:14 (aktualizované 21. máj 2021 o 21:14)

Náhrada sa našla extrémne rýchlo.

LAS VEGAS. Český zástupca v mušej váhe UFC David Dvořák prišiel na turnaji UFC Vegas 27 o súpera.

Stalo sa tak pred oficiálnym piatkovým vážením, keď bol Raulian Paiva (20-3 MMA) nútený odstúpiť z duelu kvôli problémom so zhadzovaním váhy.

„Zhadzoval som a vyzeralo to dobre, pamätám si, ako som opúšťal saunu a mal silné bolesti hlavy a bolesť v oblasti hrudníka. Potom si už ale nespomínam na nič. Zobudil som sa až ráno v nemocnici.

Hlava by chcela, ale telo povedalo nie. Doktor povedal, že som odpadol kvôli nízkemu krvnému tlaku a dehydratácii. Vďaka Bohu sa už cítim lepšie,” opísal celú situáciu Brazílčan.

25-ročný prospekt najľahšej mužskej divízie UFC sa v podobnej situácii neocitol prvý krát, a tak môžeme očakávať odporúčanie zo strany vedenia o jeho prechod do vyššej váhovej kategórie.

Napriek tomu, že do turnaja ostávalo menej než 36 hodín sa napokon podarilo duel českého zápasníka zachrániť, keď na poslednú chvíľu ponuku prijal Juancamilo Ronderos (4-0 MMA).

Pre Davida Dvořáka pôjde o tretie vystúpenie v najprestížnejšej svetovej lige MMA, pričom v uplynulých dvoch súbojoch zvíťazil na body.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Dvořákov súper po komplikáciach s váhou odstúpil, UFC našlo náhradu