Ďurica po dovolenke podpíše novú zmluvu s Lokomotivom

Sprava: Ján Ďurica zo Slovenska a Saša Balič z Čiernej Hory si menia dresy po skončení prípravného zápasu Slovensko - Čierna Hora. Senec, 23. máj 2014.
Sprava: Ján Ďurica zo Slovenska a Saša Balič z Čiernej Hory si menia dresy po skončení prípravného zápasu Slovensko - Čierna Hora. Senec, 23. máj 2014. (Autor: SITA)
SITA|6. jún 2014 o 21:47

Slovenský stopér mal podpísať nový kontrakt už pred pár týždňami, ale mal reprezentačné povinnosti a potom odišiel na dovolenku.

MOSKVA. Slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica podpíše novú zmluvu s ruským klubom Lokomotiv Moskva. Urastený stopér je momentálne na dovolenke v Dubaji a po návrate by mal podpisom spečatiť podmienky nového kontraktu.

"Ďurica je skvelý hráč i človek. Ponúkli sme mu novú zmluvu, s najväčšou pravdepodobnosťou ju čoskoro podpíše. Kontrakt bol pripravený už pred pár týždňami, ale on mal reprezentačné povinnosti a potom odcestoval na dovolenku. Hneď po jeho návrate to dotiahneme do konca," uviedla na oficiálnom klubovom webe "železničiarov" ich prezidentka Oľga Smorodská.

Ľavonohý obranca Ján Ďurica absolvoval kompletnú minutáž v drese Lokomotivu v stretnutiach nedávno skončenej najvyššej ruskej súťaže. Odohral všetkých 30 duelov, čo predstavuje porciu 2700 minút. Okrem 32-ročného rodáka z Dunajskej Stredy nevynechali ani minútu aj brankár Alexander Belenov z Kubaňu Krasnodar a obranca CSKA Moskva Sergej Ignaševič.

Ako je známe, Lokomotiv obsadil v dlhodobej domácej súťaži tretiu pozíciu, napriek tomu, že ešte pár kôl pred koncom bol na čele ligového pelotónu. V záverečných troch dueloch však zverenci Leonida Kučuka dosiahli len jeden bod.

CSKA sa predstaví v hlavnej fáze budúcosezónnej edície Ligy majstrov. V predkole tejto súťaže bude štartovať vicemajster Zenit Petrohrad, ktorého dres si oblieka iný Slovák Tomáš Hubočan.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Ďurica po dovolenke podpíše novú zmluvu s Lokomotivom