Denník Marca: Mourinho po sezóne v Reale končí

(Autor: SITA/AP)
Sportnet|3. dec 2012 o 15:05

Mourinho sa k špekuláciám médií odmietol vyjadriť.

MADRID. Tréner Jose Mourinho po sezóne skončí pri kormidle futbalistov Realu Madrid. Uviedol to španielsky denník Marca s tým, že vedenie španielskeho majstra a portugalský kouč spejú k obojstrannej dohode o ukončení vzájomnej spolupráce k 30. júnu 2013.

"Spýtajte sa klubového prezidenta Florentina Pereza, či je s mojou prácou spokojný," odpovedal kouč na tlačovej konferencii na otázku o jeho budúcnosti v madridskom klube.

"Moja budúcnosť je taká, že v utorok absolvujem svoj 101. zápas v Lige majstrov," povedal Mourinho pred utorňajším duelom s Ajaxom Amsterdam.

Mourinhovo meno skloňujú najmä v súvislosti s Britskými ostrovmi, kde už viedol FC Chelsea (2004 - 2007). Ako čerstvý priechodnejší tip sa však namiesto návratu na Stamford Bridge javí Manchester United.

Sir Alex Ferguson na otázku televíznej stanice ITV, či si vie Mourinha predstaviť ako svojho nástupcu na Old Trafforde, odpovedal: "Nehodlám ponúkať žiadne prognózy o vývoji v Manchestri. Ja tu však nezotrvám navždy a on môže trénovať absolútne kdekoľvek, o tom niet pochýb."

Portugalčan na tieto slová zareagoval: "Považujem ich za prejav priateľstva a vzájomného rešpektu. Nemyslím si však, že by sme sa zaoberali aktuálnou témou, lebo ja si ho viem predstaviť na lavičke aj o ďalších desať rokov. Je vo forme a pri sile."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Denník Marca: Mourinho po sezóne v Reale končí