Darren Till: Ak by som sa správal ako Conor, tréner by ma prefackal

Adrián Mečiar|9. dec 2017 o 01:00

Till si myslí, že niekto blízky Conorovi McGregorovi by mal zasiahnuť.

Darren Till sa stáva čoraz známejšou osobnosťou vo svete zmiešaných bojových umení. Po porazení hviezdneho 'Cowboya' Cerroneho si ešte viacej ľudí uvedomilo potenciál, ktorý sa skrýva v rodákovi z Liverpoolu. Niektorí ho už dokonca prirovnávajú k najväčšej superstar, akú kedy MMA vyprodukovalo. Reč je samozrejme o Conorovi McGregorovi.

Till dostal v rozhovore pre MMANytt.com otázku na to, čo hovorí na toto prirovnanie.

„Verím tomu, že dokážem byt väčšou hviezdou a legendou ako je Conor. Rozdiel medzi nami je v tom, že ja mám okolo seba ľudí, ktorí mi nedovolia, aby sa moje správanie vymklo spod kontroly."

Till hovoril o nedávnych problémoch Conora mimo oktagonu. Incident na podujatí Bellatoru alebo údajné zaplatenie sa s vysoko postavenými osobami írskeho podsvetia.

„V poslednom období sa zbytočne dostával do ťažkostí. Ak som sa do čohosi zamotal ja, môj tréner by mi ihneď dal facku, aby som si to v hlave usporiadal. Neviem, čo za ľudí má okolo seba on, ale niekto by ho určite mal ukľudniť."

Tillov kouč Colin Herron svojmu zverencovi už neraz pomohol i v osobnom živote, takže Darren v neho má absolútnu dôveru.

„Naozaj pri Conorovi nie je nikto, kto by si povedal ´stačilo´ a dal mu facku? Nemôžem nerešpektovať, čo všetko urobil pre tento šport, ale prečo si teraz ničí svoju povesť?”

„Viem, že ak by som správal ako on, môj tréner by ma určite prefackal a ja by som si nemohol dovoliť proti tomu namietať.”

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Darren Till: Ak by som sa správal ako Conor, tréner by ma prefackal