Coyotes opäť skúšajú podpísať Taylora Halla

Oh My Hockey|3. sep 2020 o 07:42

Hviezdny forvard prišiel do púštneho štátu na konci minulého roka a reálne hrozí, že tu neodohrá ani jednu celú sezónu a poberie sa ďalej. Taylor Hall a Arizona Coyotes - to je spojenie, ktorého budúcnosť je predmetom špekulácií a plné neistoty.

Coyotes sa však - logicky - nemienia vzdať bez boja. Hallovi po skončení ročníka 2019/20 skončí aktuálny kontrakt a môže otestovať trh s voľnými hráčmi. Vedenie Arizony robí všetko preto, aby sa tak nestalo a trh sa ho netýkal.

Po predchádzajúcich pokusoch, ktoré prišli napriek tomu, že si 28-ročný útočník neprial rokovať, kým Arizona bola v hre, to "kojoti" skúsili opäť. Ako napísal včera Darren Dreger, jeho zdroje tvrdili, že si dal klub s hráčovým agentom ďalšiu schôdzku.

"Znie to tak, že medzi vedením Coyotes a Hallovým agentom Darrenom Ferrisom prebehla dobrá diskusia. Hallov tábor je ochotný aj naďalej naslúchať, ale trh s voľnými hráčmi často láka takýchto špičkových hráčov. Situáciu komplikuje aj proces hľadania nového generálneho manažéra Arizony," napísal Dreger na svojom Twitteri.

Debaty medzi táborom Coyotes a skupinou okolo Taylora Halla sa tiahnú už dlhšiu dobu. Ešte bývalý generálny manažér John Chayka tvrdil, že hoci boli pôvodne naplánované až na posezónne obdobie, začali sa počas prerušenia NHL. Arizonu v rokovaniach neobmedzuje len hľadanie generálneho manažéra, ale aj fakt, že boli sankcionovaní za nelegálne testovanie hráčov pred draftom.

Coyotes majú vo veci jasno. Hviezdneho krídelníka si chcú stoj čo stoj udržať. Otázne je, či mu dokážu splniť jeho požiadavky. Pravdepodobne budú musieť ponúknuť viac než je jeho celková cena. V opačnom prípade si hráč pôjde vyskúšať trh.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Coyotes opäť skúšajú podpísať Taylora Halla