Cowboy: Myslíte si, že by som bol schopný predať moju dušu?

Adrián Mečiar|1. feb 2020 o 01:00

Donalda Cerroneho očividne frustrujú nepodložené obvinenia z "predania zápasu" s Conorom McGregorom. Odniesli si to dvaja fanúšikovia, ktorí komentovali jeho príspevok na Instagrame.

Donalda Cerroneho očividne frustrujú nepodložené obvinenia z "predania zápasu" s Conorom McGregorom. Odniesli si to dvaja fanúšikovia, ktorí komentovali jeho príspevok na Instagrame.

Donald Cerrone má za sebou viac než 50 profesionálnych zápasov. Je držiteľom viacerých rekordov, preslávil sa tým, že nikdy neuhol žiadnej výzve. Čelil absolútnej svetovej špičke, zápasil aj o opasok UFC.

Napriek povesti, ktorú si budoval celé roky, však stačil jeden zápas na to, aby sa z neho v očiach niektorých divákov, či dokonca médií, stal niekto, kto je schopný „predať svoju dušu”. 

Teda takým spôsobom Donald Cerrone pomenoval obvinenia z toho, že sa v dueli s Conorom McGregorom vzdal v prospech slávneho Íra, ktorý si nemohol dovoliť prehrať. 

Cerroneho od zápasu na turnaji UFC 246, ktorý jednoznačne ovládol Conor McGregor, bez akýchkoľvek dôkazov obviňujú z toho, že prehral cielene, a to dokonca za určitú finančnú kompenzáciu.

V dnešnom svete, v ktorom sa rôzne konšpiračné teórie tešia veľkej popularite, nie je príliš veľkým prekvapením, že ľudia veria podobným, ničím nepodloženým tvrdeniam. Avšak v takom prípade nemôžu byť komentujúci prekvapení, pokiaľ príde adekvátna reakcia.

O tom sa presvedčili dvaja komentujúci na Instagrame Donalda Cerroneho. “Cowboy” obom adresoval tvrdé odpovede. „Že som sa vzdal? S kým si myslíš, že sa rozprávaš, ty hlupák? Začni žiť, vážne si nájdi niečo lepšie,” odkázal Cerrone jednému, lekciu potom uštedril aj ďalšiemu divákovi. „Máš taký pocit, že to je vtipné? Považuješ ma za človeka, ktorý by bol schopný predať svoju dušu? Sprav mi láskavosť a prestaň ma sledovať,” reagoval značne frustrovaný bojovník.

Toto sú len dva z mnohých tisícok komentárov podobného charakteru. Keďže je nemožné odpovedať na všetky, tieto reakcie by zrejme mali slúžiť ako exemplárny príklad vyjadrujúci to, čo si “Cowboy” myslí o šialených obvineniach z "predania zápasu".

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Cowboy: Myslíte si, že by som bol schopný predať moju dušu?