Cory Galloway: Atmosféra tu bola lepšia, ako na ktoromkoľvek podujatí v USA

Oliver Gajdoš|19. nov 2018 o 01:00

Súper Tomáša Deáka nám opísal svoje pocity zo zápasu a organizácie Oktagon.

V hlavnom zápase večera na Oktagone 10 sme videli domácu spičku Tomáša Deáka čeliť výzve z USA v podobe Coryho Gallowaya. Američan trénuje v jednom tíme so šampiónom UFC T.J. Dillashawom a ako sme videli v zápase rozhodne to nebola ľahká náhrada za Whitneyho. Po zápase sme sympatického fightera vyspovedali a aj napriek prehre z neho sršala pozitívna energia.

Ako by si opísal zápas Cory?

Bol to skvelý zápas. Tomáš Deák je silný, skúsený wrestler, dúfal som že strávime trochu viac času v stand-upe, kde by sa mi lepšie kontroloval priebeh zápasu, ale Tomáš bol príliš silný. Bol to dobrý zápas.

Chcel by si v organizácii Oktagon viac zápasov?

Veľmi rad by som sa vrátil a zápasil tu. Zobral som tento zápas týždeň pred eventom a moje kardio nestačilo na Tomášov wrestling. Rád by som sa tu ukázal po riadnej príprave.

Ako sa ti páčilo publikum?

Publikum bolo absolútne úžasne. Bol to jeden z najlepších nástupov aký som kedy zažil. Viem, že mi ľudia nefandili , ale užíval som si pocit byť outsider a zápasiť na súperovej pôde. Dúfam, že si ma fanúšikovia obľúbili.  

Ako by si porovnal atmosféru na tomto evente tu v Európe so zápasmi, ktoré si mal v USA?

Atmosféra tu bola lepšia ako na akomkoľvek evente v USA.  Takú atmosféru som doma nezažil, jasné že máme gigantické UFC eventy, ale toto bolo niečo špeciálne. Publikum bolo úplne zažraté do diania v oktagone a taktiež produkcia eventu bola skvelá. Bol to môj prvý zápas v Európe a veľmi sa mi tu páči.

Kedy by si chcel ďalší zápas v Oktagone?

Určite! Čím skôr, tým lepšie.

Čiže predpokladáme, že s výplatou si taktiež spokojný. 

Áno, výplata je dobrá. (úsmev)

Zápasíš pod trénerom Duanem Ludwigom, povedz nám niečo o jeho tréningoch.

Tréningy s ním sú skvelé, je to veľmi dobrý tréner stand-upu pre MMA. Mám možnosť s ním trénovať 8 mesiacov, vie vás skvele pripraviť na zápasy a zvoliť správnu taktiku. Cítim, že pod jeho vedením som spravil pokrok.

Videli sme video ako trénuješ s T.J. Dillashawom, môžeš nám ho sem poslať ako ďalšieho súpera pre Tomáša Deáka?

Haha jasné, vybavíme to! Teším sa keď sem s ním prídem a budeme obaja zápasiť na Oktagone.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Cory Galloway: Atmosféra tu bola lepšia, ako na ktoromkoľvek podujatí v USA