Tupta pomohol Verone k postupu v Talianskom pohári, Gyömbérovo Bari vypadlo

Ľubomír Tupta (vpravo) by mal opäť patriť medzi najväčšie opory slovenskej devätnástky. Na snímke zo septembrového priateľského zápasu so Švajčiarskom prechádza okolo Dominika Schmida.
Ľubomír Tupta (vpravo) by mal opäť patriť medzi najväčšie opory slovenskej devätnástky. Na snímke zo septembrového priateľského zápasu so Švajčiarskom prechádza okolo Dominika Schmida. (Autor: TASR)
SITA|29. nov 2017 o 22:04

Norbert Gyömbér ostal iba na lavičke náhradníkov

RÍM. Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Ľubomír Tupta prispel k postupu Hellasu Verona do osemfinále Talianskeho pohára (Coppa Italia - pozn. red.) 2017/2018.

Devätnásťročný útočník vo veronskom derby proti Chievu bol úspešný v rozstrele z 11 metrov, presadil sa vo štvrtej sérii. V riadnom hracom čase aj po predĺžení sa stretnutie skončilo nerozhodne 1:1.

Tupta sa dostal na trávnik na začiatku predĺženia, jeho klubový spoluhráč a ďalší slovenský mládežnícky reprezentant Šimon Štefanec sedel na lavičke.

Coppa Italia 2017/2018 - šestnásťfinále:

FC Turín - Carpi 2:0

Sassuolo - Bari 2:1
/Norbert Gyömbér (Bari) sedel na lavičke náhradníkov/

Chievo Verona - Hellas Verona 1:1 po predĺžení, 4:5 v rozstrele z 11 m
/Ľubomír Tupta nastúpil v predĺžení a premenil jedenástku v rozstrele, Šimon Štefanec (obaja Hellas) sedel na lavičke náhradníkov/

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Coppa Italia»Tupta pomohol Verone k postupu v Talianskom pohári, Gyömbérovo Bari vypadlo