Conorov tréner: Snažili sme sa s UFC vyriešiť túto situáciu, oni však všetko odmietli

Dominik Balik|26. apr 2016 o 02:00

Dlhoročný Conorov tréner John Kavanagh sa rozhovoril o všetkých problémoch, ktoré Conora a jeho tím sprevádzajú počas posledného obdobia.

V novom rozhovore pre ´The MMA Hour´ kouč hovorí, že UFC nebolo ochotné spolupracovať v žiadnom smere.

„Vrátili sme sa po siedmich dňoch z Islandu, pred tým sme boli sedem dní v Portugalsku. Takže sme boli v podstate dva týždňe na cestách a až keď sme začínali trip po Portugalsku dozvedel som sa tieto veci.

Prvý krát som počul o tom, že to chcú celé usporiadať v Las Vegas. Conor a ja sme sa domnievali, že ich manažer sa s nimi už stretol a snažia sa prísť na to, či je tam nejaká možnosť ako tento problém vyriešiť. Pred tým sme mali čas päť týždňov, tak prečo sa to nemohlo uskutočniť počas tohto obdobia, radšej ako keby sme mali cestovať hore dole takú dlhú trasu práve vtedy, keď sme začali naozaj reálne trénovať na tento zápas. Stanovia to na dátum tesne po tom, čo sme sa konečne rozhodli odcestovať na päť týždňov. Myslím si, že tam boli navrhnuté ozaj dobré alternatívy riešenia. A čo sa týka New Yorku, to bolo dohodnuté, nebol tam žiadny problém, pretože to je omnoho menej stresujúca cesta.

Môžete tam nejako prísť v piatok a v nedeľu byť naspäť, bola by to víkendová záležitosť. Všetko bolo zamietnuté, dostali sme sa do slepej uličky, to je všetko.“

Kavanagh v relácii ´The MMA Hour´ otvorene diskutoval taktiež o všetkých kontroverzných vyjadreniach ohľadom UFC a Conora McGregora, ktoré sa objavili v článkoch o MMA v posledných týždňoch.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conorov tréner: Snažili sme sa s UFC vyriešiť túto situáciu, oni však všetko odmietli