Conor McGregor tvrdí, že ak Khabib do zápasu nenastúpi, vezme duel s Pettisom alebo Fergusonom

Adrián Mečiar|1. okt 2018 o 02:00

Conor je pripravený aj na alternatívu, že Khabib do zápasu predsa nenastúpi.

McGregororov tréner strikingu Owen Roddy pred nedávnom povedal, že írsky tím má obavy ohľadom toho, či Khabib spraví váhu, s ktorou mal v minulosti viackrát problém. Conor McGregor v rozhovore pre portál The Mac Life zdieľal Roddyho obavy, no Conor zároveň povedal, že ak jeho ruský rival nebude môcť nastúpiť do zápasu, súhlasil by s náhradným súperom z duelu medzi Anthonym Pettisom a Tonym Fergusonom.

“Viem, že Pettis a Ferguson zápasia v co-main evente. Najprv, asi pred dvoma mesiacmi, keď potvrdili ten zápas, som si povedal, ´ak sa Khabib bude chcieť vyhnúť tomuto zápasu, ako to už neraz urobil, neviem. Ak sa pokúsi vyhnúť mi, kašľať na tých dvoch´. Nechcem ich ponižovať, ale sú mi ukradnutí. Asi by som sa opäť stiahol do úzadia a niekde inde by som si našiel toho chlapa (Nurmagomedova, pozn. red.).”

McGregor vraví, že dnes už je jeho názor iný a v prípade, že by Khabib z duelu odstúpil, je otvorený zápasu s Pettisom či Fergusonom. McGregor tiež prezradil, že do budúcnosti nevylučuje ani súboje s Nateom Diazom, Dustinom Poirierom, Tyronom Woodleym alebo Georgesom St-Pierrom.

“Teraz, keď už som tu a dátum zápasu sa blíži, tak ak by sa rozhodol schovávať sa, zrejme by som vzal duel s jedným z nich.”

“Už som pozerám na to, čo ma čaká ďalej. Viem, že Dustin a Nate spolu budú bojovať. Viem, že šampión welterovej váhy Tyron Woodley má záujem o zápas so mnou, ako všetci ostatní. Viem, že Georges testuje chudnutie do 155 libier. Viem, že každý by som chcel zápasiť. Som tu, tak uvidíme, čo bude ďalej.”

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor tvrdí, že ak Khabib do zápasu nenastúpi, vezme duel s Pettisom alebo Fergusonom