Conor McGregor sa ospravedlnil za incident z baru a prejavil záujem o tohtoročný návrat

Adrián Mečiar|23. aug 2019 o 02:00

McGregor ľutuje incident z baru.

Conor McGregor včera azda po prvýkrát od duelu s Khabibom Nurmagomedovom poskytol pre ESPN dlhý rozhovor o jeho súčasnej situácii, no nevyhol sa ani škandálom z posledných mesiacov.

Aj keď sa Conor McGregor bezprostredne po zápase s Khabibom Nurmagomedovom a v úvode tohto kalendárneho roka snažil zostať relevantný a aspoň vďaka statusom na sociálnych sieťach sa hovorilo o jeho možnom ďalšom súperovi, v posledných mesiacoch sa už v súvislosti s jeho menom spájali len škandály. 

Doposiaľ nepotvrdené obvinenie zo znásilnenia, ukradnutie a zahodenie telefónu, najnovšie udretie neznámeho človeka v bare. McGregor sa minimálne v tejto oblasti činil veľmi aktívne.

Teraz sa ale zdá, že aj Conora McGregora už prestáva baviť, že na políciu a súdy chodí hádam častejšie ako na tréningy. McGregor podľa všetkého sám požiadal o rozhovor pre televíziu ESPN a okrem toho, že sa ospravedlnil za incident v bare, vyjadril záujem o návrat do oktagonu. 

„Spravil som chybu," priznal McGregor. „Ten muž si zaslúžil užiť si čas, ktorý trávil v bare. A to bez toho, aby to dopadlo takto. Musím prevziať zodpovednosť za moje činy. Dlhujem to ľuďom, ktorí ma podporujú, mame, otcovi, rodine. Ľuďom, ktorí ma trénovali v bojových umeniach. Toto nie je dôvod, pre ktorý som sa začal venovať bojovým športom."

McGregor prezradil, že sa mal vraj pôvodne vrátiť do klietky v júli v Madison Square Garden. Súperom mu mal byť Justin Gaethje. Pre problémy mimo oktagon a najmä zlomenú ruku sa však jeho návrat musel doložiť.

Aj pred koncom augusta ale McGregor verí, že ešte tento rok by sa mohol vo veľkom štýle vrátiť do klietky.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor sa ospravedlnil za incident z baru a prejavil záujem o tohtoročný návrat