Conor McGregor nebude bojovať na UFC 200 !

Dominik Balik|20. apr 2016 o 02:00

Z Írska dorazili šokujúce informácie, keď najväčšia hviezda UFC Conor McGregor ohlásil odchod do dôchodku.

 

Hlavný zápas podujatia UFC 200 medzi Conorom McGregorom a Nate Diazom je minulosťou, informoval o tom samotný prezident UFC Dana White. Rozhodnutie padlo po tom, čo McGregor oznámil predstaviteľom UFC, že sa nezúčastní žiadnych propagačných aktivít.

Conor najprv spôsobil úplné šialenstvo na sociálnych sieťach, keď vyhlásil, že sa rozhodol odísť do „dôchodku“ mladý. Tomuto jeho vyjadreniu ale rozumel iba málokto a tak sa čakalo na ďalšie informácie

UFC prezident Dana White sa k celej situácii následne vyjadril. „Či odchádza Conor McGregor do dôchodku neviem, ale na UFC 200 bojovať nebude.“

White povedal, že rozhodnutie bolo vydané promotérmi potom, čo Ír informoval predstaviteľov UFC, že sa nebude zúčastňovať žiadnych propagačných aktivít, vrátane komerčných nahrávok a tlačových konferencií. Jedno z natáčaní sa malo konať v Las Vegas a práve tejto promo akcie sa Conor odmietol zúčastniť. 

„Nechcel prísť,“ hovorí White. „Práve trénuje na Islande a cíti, že ak by teraz odišiel, narušilo by to jeho tréning. Ale všetci ostatní bojovníci prišli. Mám rád Conora a rešpektujem ho, ale to ho neospravedlňuje z neprítomnosti na tlačových konferenciách a z práce na promotérskych veciach. Minuli sme na tieto veci veľa peňazí a bojovníci to proste musia robiť.“

Vyzerá to tak, že McGregor trénoval skutočne na Islande, kedže uverejnil status na sociálnej sieti, v ktorom hovorí, že je späť na ľadovom ostrove, aby absolvoval tréning na zápas s Diazom.

K tejto situácii sa vyjadril aj Nate Diaz, ktorý na sociálnej sieti publikoval príspevok so slovami: „Myslím, že moja práca je ukončená a taktiež odchádzam do dôchodku.“ V tomto prípade ale Diazove vyjadrenie brať vážne nemusíme.

Hoci ešte nie je stopercentne isté, či je McGregorove rozhodnutie odísť do dôchodku konečné, jeho odkaz naštartoval vážnu paniku a zmätok medzi priaznivcami MMA. Dôvodov na tento krok mohlo byť viacero. Ako poznáme Conora, rolu mohlo zohrať nesplnenie jeho finančných požiadaviek, keď si mal údajne vypýtať 10 miliónov dolárov, na čo UFC nepristúpilo. Druhým impulzom mohla byť smrť portugalského bojovníka Joao Carvalha na nedávnom podujatí v Dubline.

Ostáva už iba čakať, ako sa celá situácia okolo tohto šokujúceho rozhodnutia vyvinie.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor nebude bojovať na UFC 200 !