Colemanov siedmy titul Mr. Olympia v sérii

SITA|31. okt 2004 o 12:47

LAS VEGAS 31. októbra (SITA) - Americký kulturista Ronnie Coleman získal v sobotu v nevadskom Las Vegas prestížny titul Mr. Olympia (dotácia 425 000 USD plus automobil) a obhájil tak svoj minuloročný ...

LAS VEGAS 31. októbra (SITA) - Americký kulturista Ronnie Coleman získal v sobotu v nevadskom Las Vegas prestížny titul Mr. Olympia (dotácia 425 000 USD plus automobil) a obhájil tak svoj minuloročný triumf. Líder svetového rebríčka profesionálov potvrdil úlohu najväčšieho favorita a po siedmy raz v sérii porazil celú svetovú špičku. Druhú priečku obsadil rovnako ako pred rokom Jay Cutler a hegemóniu amerických kulturistov na stupňoch víťazov prerušil prekvapujúco Portoričan Gustavo Badell, ktorý vo finále predstihol o jediný bod Dextera Jacksona, ktorý skončil minulý rok na bronzovej priečke. V Las Vegas sa predstavil aj slovenský rodák reprezentujúci Česko Pavol Jablonický. Sedemnásobný účastník týchto najprestížnejších kulturistických pretekov sa síce do finálovej šestice neprebojoval, ale napriek tomu obsadil solídne 11. miesto v konkurencii 19 pretekárov.


Výsledky:

Mr. Olympia 2004: 1. Ronnie Coleman, 2. Jay Cutler (obaja USA), 3. Gustavo Badell (Portoriko), 4. Dexter Jackson (USA), 5. Markus Ruhl (Nem.), 6. Günter Schlierkamp (Nem.),... 11. Pavol Jablonický (ČR)


Nachádzate sa tu:
Domov