Chris Weidman sa stále doliečuje zo zranenia, no už začína myslieť na návrat

Adrián Mečiar|19. jan 2018 o 01:00

Bývalý šampión sa stále doliečuje zo zranenia, no nevylučuje návrat na aprílovom UFC 223.

Chris Weidman v júli minulého roka konečne prelomil sériu troch prehier v rade, keď v treťom kole na arm-triangle ukončil nebepečného Kelvina Gasteluma. Weidman následne v septembri absolvoval operáciu zraneného palca na ľavej ruke. Bývalý šampión odvtedy stále rehabilituje operovanú ruku.

Weidman sa objavil v Bostone, kde na UFC 220 ako hlavný tréner sprevádza priateľa a sparring partnera Giana Villanteho, a tak si našiel čas aj na rozhovor s Arielom Helwanim, ktorému prezradil aktuálne informácie o svojom stave.

„Stále sa zotavujem zo zranenia, trvá už naozaj dlho. Bolo to celkom vážne zranenie. Zo zápästia mi v podstate odobrali šľachu, ktorú použili pre nový väz v mojom palci. Na ruke mi zostala takmer 20 cm dlhá jazva.

„Dúfam, že najneskôr budúci mesiac budem môcť začať trénovať na 100%. Momentálne môžem iba opatrne boxovať, pretože akékoľvek zachytávanie pri grapplingu je ešte príliš bolestivé."

Pre Weidmana by určite malo zmysel zápasiť na aprílovom UFC 223, ktoré sa uskutoční v Brooklyne, teda neďaleko jeho domova v Baldwine.

„V tejto chvíli nedokážem povedať, či sa na tej karte ocitnem. Akonáhle ustúpi ostrá bolesť, znova začnem naplno trénovať a uvidíme. Nevylučujem to."

Nabitá 185-librová divízia ponúka hneď niekoľko možností na výber,´The All American´ ale zatiaľ nespomína žiadne konkrétne meno.

„Situácia v divízii je veľmi zaujímavá. Ak by mi ponúkli súboj o titul, rozhodne by som ho prijal, no nemám problém bojovať s kýmkoľvek, kto ma priblíži k opasku."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Chris Weidman sa stále doliečuje zo zranenia, no už začína myslieť na návrat