Chelsea prepásla šancu na titul, povedal Mourinho

Jose Mourinho.
Jose Mourinho. (Autor: SITA/AP)
SITA|29. mar 2014 o 21:01

Zverenci 51-ročného Portugalčana prehrali v sobotňajšom stretnutí 32. kola najvyššej anglickej súťaže na ihrisku Crystal Palace 0:1.

LONDÝN. Futbalisti FC Chelsea prehrali v stretnutí 32. kola na ihrisku Crystal Palace 0:1, keď si John Terry strelil vlastný gól.

Londýnsky tím môže po víkende prísť o vedenie v Premier League, druhý Liverpool stráca bod a ešte ho čaká nedeľňajší súboj s Tottenhamom.

Ašpirant na titul nedokázal v mestskom derby pretaviť na úspech hernú aj streleckú prevahu, heroický výkon predviedla kompletná defenzíva Crystal Palace na čele s argentínskym gólmanom Juliánom Speronim, ktorý v klube pôsobí od roku 2004.

"Myslím si, že dnes sme stratili šancu skončiť v tejto sezóne na prvom mieste v Premier League. Teraz sme až príliš zavislí na výsledkoch iných mužstiev. Stratili sme tri body s tímom, ktorý bol od nás lepší, pokiaľ ide o tímového ducha a mentalitu. Môžeme viniť jedine seba. Myslím si, že sme si zaslúžili zvíťaziť. Mali sme niekoľko dobrých príležitostí na skórovanie, ale brankár súpera sa prekonával. Ich túžba a odhodlanie boli silnejšie a to rozhodlo," vyhlásil po stretnutí 51-ročný Mourinho pre BBC Radio 5live.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Chelsea prepásla šancu na titul, povedal Mourinho