Chcete sledovať duel Mayweather vs. McGregor? Rátajte s mastnou sumou!

Vladimír Bilohuščin|11. júl 2017 o 02:00

Okrem toho poznáme aj odhady cien lístkov v T-Mobile Aréne.

UFC včera oficiálne potvrdilo cenu pre online prenos očakávaného súboja McGregor vs. Mayweather. Aby ste si mohli šou pohodlne vychutnať, pripravte si sumu 99,95 dolárov, čo je v prepočte asi 88 eur. Vo Veľkej Británii a Írsku, teda domovskom kraji Conora McGregora, by mala byť suma za prenos podstatne nižšie a činí bezmála 25 eur.

Predaj samotných lístkov ešte oficiálne nebol spustený, na čo doplatilo už množstvo fanúšikov, ktorí si lístky kúpili z pochybných zdrojov a prišli tak o svoje úspory. Na tento fakt upozornil aj Dana White, ktorý dostal správu od fanúšika s odfoteným falošným lístkom. White všetkých varoval, nech si lístky nekupujú, keďže stále nebola určená ani ich cena.

Samozrejme odhady cien sú už na svete, a tie hovoria, že za vrchné poschodie v 20-tisícovej aréne, by ste mali zaplatiť okolo 2 000 dolárov, za sedenie v strednom sektore 5 000 dolárov a viac. Miesta v sektore najbližšie k ringu by mali začínať na sume okolo 10 000 a postupne by mali rásť k neuveriteľnej sume 100 000 dolárov za tie najlepšie miesta v hľadisku. Zatiaľ ale nič nie je potvrdené, a tak si na skutočné ceny musíme ešte chvíľu počkať.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Chcete sledovať duel Mayweather vs. McGregor? Rátajte s mastnou sumou!