Chcem zápasiť každé 3 mesiace, hlási šampión Tomáš Deák pred marcovým návratom do klietky

Dávid Lukáč|24. jan 2020 o 01:00

Deák sa už čoskoro predstaví na turnaji organizácie I Am Fighter.

„Tak a je to vonku, najbližší zápas budem mať 6.3. na turnaji organizácie I Am Fighter proti naozaj dobrému súperovi, takže určite nič nepodceňujem v príprave a verím, že to dotiahnem do víťazného konca,“ oznámil v pondelok Tomáš Deák (20-9-1, 1 NC) na sociálnych sieťach.

Zástupca OFA Bratislava sa spolu s tímovými kolegami momentálne pripravuje na kempe v Tatrách, kde ladí formu na marcový duel proti kvalitnému protivníkovi, ktorého meno zatiaľ zo strany I Am Fighter nebolo oznámené.

„Bude to Čech? Rus? Európan?“ Necháva organizácia fanúšikov na sociálnych sieťach hádať možného súpera pre slovenského bojovníka a zároveň dodáva, že ho žiadna "potrava" rozhodne nečaká.

Za posledné 4 roky odbojoval Deák „len“ 7 zápasov (od februára 2016), no želal by si byť rozhodne aktívnejší. Aj kvôli tomu zobral ponuku českej organizácie, ktorej termín mu vyhovoval.

„Určite bude veľa otázok, prečo práve v tejto organizácii? Pretože v príprave som už od októbra a nemôžem čakať na zápas trištvrte roka, ja potrebujem a hlavne chcem zápasiť každé 3 mesiace, keď to pôjde, a organizácia mi dala termín, s ktorým som naozaj veľmi spokojný, že budem môcť bojovať, a za to im veľmi vďačím,“ uzatvára šampión viacerých organizácii.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Chcem zápasiť každé 3 mesiace, hlási šampión Tomáš Deák pred marcovým návratom do klietky