Chára si zranil nohu, nad jeho návratom visí otáznik

TASR|11. dec 2011 o 18:55

Chára v tejto sezóne nevynechal ešte ani jeden duel. Kouč Bostonu Claude Julien neprezradil podrobnosti o zranení kapitána tímu.

BOSTON. Slovenský hokejista v službách Bostonu Zdeno Chára má po nepríjemnom strete s Antoine Vermettom v sobotňajšom dueli NHL problém s nohou a nie je jasné, či nastúpi v utorňajšom zápase doma proti Los Angeles.

Chára päť minút pred koncom druhej časti hry odišiel do šatne a už sa na ľad nevrátil. Po zápase chodil bez viditeľných problémov, ale rozsah jeho zranenia určia až ďalšie vyšetrenia.

Kouč Bostonu Claude Julien neprezradil podrobnosti o zranení svojho kapitána. "Počas sezóny sa vždy vyskytnú nejaké zranenia, s tým treba počítať," vyhlásil Julien neurčito pre Boston Globe.

Chára v tejto sezóne nevynechal ešte ani jeden duel, na konte má šesť gólov a trinásť asistencií a priemerný čas strávený na ľade viac ako 24 minút. "Nie nadarmo má prezývku Big Z. Je to náš kapitán. Je to náš líder. Ak nebude môcť hrať, je na nás všetkých, aby sme sa ho snažili nahradiť," povedal útočník Milan Lucic na margo možnej Chárovej absencie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Chára si zranil nohu, nad jeho návratom visí otáznik