V americkom drese nikto nenastrieľal viac bodov, Anthony ešte nechce skončiť

Na archívnej snímke z 9. novembra 2017 útočník Oklahomy City Carmelo Anthony (vľavo) a Gary Harris z Denveru Nuggets počas zápasu zámorskej NBA v Denveri.
Na archívnej snímke z 9. novembra 2017 útočník Oklahomy City Carmelo Anthony (vľavo) a Gary Harris z Denveru Nuggets počas zápasu zámorskej NBA v Denveri. (Autor: David Zalubowski TASR/AP)
TASR|3. aug 2019 o 10:02

Uplynulé dve sezóny veľmi nežiaril.

LOS ANGELES. Americký basketbalista Carmelo Anthony plánuje v budúcej sezóne hrať v zámorskej NBA.

Už 35-ročný desaťnásobný účastník Zápasu hviezd nenastúpil na súťažný duel od jesene 2018, keď ho Houston Rockets vyškrtli zo zostavy a v januári vymenili do Chicaga, ktoré ho okamžite umiestnilo na listinu nepotrebných hráčov.

Anthony je trojnásobný olympijský víťaz a historicky najlepší strelec americkej reprezentácie. V rokoch 2003 - 2011 bol hlavnou hviezdou Denveru Nuggets a ďalších šesť rokov New Yorku Knicks.

Lenže uplynulé dva ročníky už nežiaril. Pred epizódou v Houstone strávil nevýrazný rok v Oklahome City. Napriek tomu si udržal kariérny priemer 24 bodov a 6,5 doskoku na zápas.

"Ticho nie je moja kapitulácia," povedal Anthony v rozhovore pre ESPN. "Viem, že stále dokážem hrať." Správu priniesla agentúra AFP.

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»V americkom drese nikto nenastrieľal viac bodov, Anthony ešte nechce skončiť