Carlton Cole dostal za vyjadrenia na Twitteri pokutu 20-tisíc libier

SITA|20. apr 2011 o 21:32

Anglická futbalová asociácia potrestala v stredu útočníka West Hamu Carltona Cola za jeho komentár na Twitteri v súvislosti s marcovým medzištátnym prípravným duelom Albiónu proti Ghane (1:1) pokutou vo výške 20-tisíc libier a pokarhaním.

LONDÝN.

Dvadsaťsedemročný futbalista napísal počas predmetného duelu na svoje konto nasledujúci odkaz: "Imigrácia obklopila Wembley. Vedel som, že je to pasca. Hahahaha. Jediný spôsob, ako sa bezpečne dostať von, je obliecť si anglický dres a na svoju tvár si namaľovať zástavu sv. Juraja." FA hneď obvinila rodáka z mesta Croydon z neúcty voči ghanským fanúšikom, ktorých do hľadiska na štadióne vo Wembley prišlo okolo 20-tisíc.

"Nechceme, aby hráči prestali používať Twitter, ale aby pamätali na to, že toto nie je intímne privátne miesto na konverzáciu, ale médium otvorené potenciálne širokému publiku," skonštatoval viceprezident exekutívy Asociácie profesionálnych futbalových hráčov Bobby Barnes a dodal: "Hráči musia pri každom odoslaní nejakej správy uvážiť, či by rovnaké vyjadrenie povedali aj pred reportérmi."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Carlton Cole dostal za vyjadrenia na Twitteri pokutu 20-tisíc libier