Bryant sa s Lakers rozchádza v pohľade do budúcnosti

TASR|18. jún 2007 o 15:43

Los Angeles 18. júna (TASR) - Americký basketbalista opäť posilnil špekulácie o jeho odchode z klubu NBA Los Angeles Lakers. V stanovisku, ktoré deväťnásobný ...

Los Angeles 18. júna (TASR) - Americký basketbalista opäť posilnil špekulácie o jeho odchode z klubu NBA Los Angeles Lakers. V stanovisku, ktoré deväťnásobný člen výberu hviezd zverejnil na svojej internetovej stránke kb24.com, uviedol, že sa s klubom rozchádzajú v pohľade do budúcnosti.

"Keď milujete niečo tak veľmi ako ja Lakers, je ťažké si vôbec predstaviť, že by som bol niekde inde. No pokiaľ ide o basketbal, jednu vec nikdy neobetujem a tou je víťazenie. Čím viac premýšľam o budúcnosti, tým silnejšie nadobúdam presvedčenie, že s Lakers sa v pohľade na ňu rozchádzame," mieni 28-ročný Bryant. Kontrakt s klubom mu platí ešte štyri sezóny a možnosť odstúpiť od neho bude mať až po konci ročníka 2008/2009.

Bryant na konci mája vyjadril znechutenie nad činnosťou klubového manažmentu v posledných troch rokoch a vedenie požiadal, aby ho vymenilo. Povedal síce, že jeho postoj nemôže nič zmeniť, po rozhovore s trénerom Philom Jacksonom však ustúpil. Napriek tomu je stále nespokojný s politikou Lakers a myslí si, že tímu chýbajú hráči, s ktorými by mohol vyhrať titul.

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»Bryant sa s Lakers rozchádza v pohľade do budúcnosti