Briti v Argentíne bez A. Murraya, trápi ho pravé koleno

SITA|30. jan 2008 o 21:46

LONDÝN 30. januára (SITA, AP, AFP) - Britská tenisová jednotka Andy Murray pre problémy s pravým kolenom nenastúpi 8. - 10. februára na zápas s Argentínou v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho ...

LONDÝN 30. januára (SITA, AP, AFP) - Britská tenisová jednotka Andy Murray pre problémy s pravým kolenom nenastúpi 8. - 10. februára na zápas s Argentínou v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov v Buenos Aires. Kapitán John Lloyd už povolal k Jamiemu Murrayovi (Andyho brat), Jamiemu Bakerovi a Alexovi Bogdanovicovi deblového špecialistu Rossa Hutchinsa.

Dvadsaťročný rodák zo škótskeho Dunblane A. Murray sa pre absenciu rozhodol po absolvovaní lekárskych vyšetrení. "Po konzultáciách som - hoci nerád - pristúpil k takémuto riešeniu," skonštatoval 12. hráč svetového rebríčka ATP Entry pre nasadzovanie a dodal: "Som veľmi sklamaný, že nebudem s chlapcami. Atmosféru daviscupových zápasov totiž milujem. Odborníci ma však upozornili, že prechod z tvrdého povrchu na antuku a potom nazad by mohol znamenať zvýšenie rizika prípadného vážnejšieho zranenia. Radšej teda nebudem riskovať." Murray v 1. kole na Australian Open v Melbourne nečakane prehral s objavom tohto grandslamového turnaja a neskorším finalistom, Francúzom Joom-Wilfriedom Tsongom.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Briti v Argentíne bez A. Murraya, trápi ho pravé koleno