Bratislava má prvý autonómny MMA GYM pre malé skupiny bojovníkov

Nový gym v Bratislave.
Nový gym v Bratislave. (Zdroj: CORENER GYM)
SvetMMA|25. mar 2022 o 16:50

V nových priestoroch si môžu zatrénovať malé skupiny ľudí.

BRATISLAVA. Tento mesiac otvoril svoje priestory v hlavnom meste Slovenska prvý autonómny MMA gym, určený pre súkromné tréningy jednotlivcov a malých skupín.

V mestskej časti Ružinov vznikol jedinečný koncept pre ľudí, ktorí majú blízko k bojovým športom a počas tréningu oceňujú súkromie a komfort.

Gym nesie názov CORENER a do jeho priestorov sa dostane iba ten, kto si vopred objedná svoj termín prostredníctvom rezervácie. 

Nový gym v Bratislave.
Nový gym v Bratislave. (Zdroj: CORENER GYM)

CORENER GYM disponuje vybavením od značiek PROFIGHTERS a POWERGEARS. Okrem komfortného zázemia tak má každý, kto si priestor prenajme, k dispozícii novú MMA klietku, kvalitné boxovacie mechy, zápasnícku stenu, aj zónu pre funkčný tréning.

Nakoľko ide o bezkontaktný a autonómny koncept, do priestorov sa vstupuje po použití vstupného kódu, ktorý prevádzkovateľ klientovi odošle po rezervácii.

Bežne je na tréning vyhradených 120 minút pre jednotlivca alebo malú skupinu do šesť ľudí.

CORENER GYM si dal za cieľ byť zároveň najčistejším priestorom pre tréning, preto po každej návšteve nasleduje upratovanie celého gymu.

Okrem prenájmu celého priestoru pre tréning v súkromí sú v ponuke aj súkromné a skupinové tréningy pre deti s Adrianom Bartlom a pre dospelých s Robom Pukačom, známymi fightermi z organizácií OKTAGON a RFA.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Bratislava má prvý autonómny MMA GYM pre malé skupiny bojovníkov