V zápase kamarátov si nakoniec výhru na body ukoristil Robo Pukač

Marek Bartl a Róbert Pukač na vážení pred FNC
Marek Bartl a Róbert Pukač na vážení pred FNC (Zdroj: Fight Night Challenge)
Vladimír Bilohuščin|27. dec 2022 o 21:51

Bývalí kolegovia si v ringu nič nedarovali.

BRNO. O jeden z najzaujímavejších a zároveň aj najmenej očakávaných súbojov na podujatí Fight Night Challenge 3 sa postarali Marek Bartl a Róbert Pukač.

To, že tento súboj po odstúpeni Karola Ryšavého bol prekvapením hovorí viacero faktov. Pukač s Bartlom sú totiž dvaja bývalí kolegovia z klubu Octagon Fighting Academy, majú spolu natrénované veľké množstvo hodín a v neposlednom rade sú to dobrí priatelia.

Bojové športy sú ale aj o vzájomnom rešpekte a tak ani tieto aspeky nebránili dvom originálne MMA bojovníkom rozdať si to v ringu pod pravidlami boxu.

Bartl pritom pred zápasom podotkol, že s Robom mávali tvrdé boxerske sparingy takmer na dennej báze, tak prečo za to aspoň jedenkrát nedostať finančnú odmenu.

Priebeh zápasu

Úvodné kolo veľa vzrušenia neprinieslo, keď sme videli minimum čistých úderov a naozaj to vyzeralo, že obaja bojovníci do súboja nastúpili s veľkým rešpektom. O niečo aktívnejší bol ale Bartl, ktorý sa snažil tlačiť vpred.

Podobný scenár v mierne vyššom tempe pokračoval aj v druhom a treťom dejstve s tým rozdielom, ze už aj Pukač začal preberať iniciatívu a uštedril pár presných úderov hlavne svojou zadnou rukou.

Najviac vzruchu prinieslo posledné kolo, keď sa už išlo naplno a videli sme veľmi pekné výmeny na oboch stranách. O niečo presnejší bol ale Robo Pukač a tak si odniesol výhru na body.

"Zápas prebiehal, ako som asi očakával. Marek je frajer a teším sa z tohoto zápasu. Troch ma mrzí, že Marek si vzal prehru, ale aj ja som cítil, že som dobre natriafal."

"Teraz mám 2 MMA zápasy, tak uvidím, či sa vrátim ešte k boxu. Ak príde zaujímavá ponuka, tak ju zvážim," povedal po súboji Pukač.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»V zápase kamarátov si nakoniec výhru na body ukoristil Robo Pukač