YouTuber Jake Paul má ďalší skalp, Diaz padol po jednoznačnom verdikte

Jake Paul.
Jake Paul. (Zdroj: MMAJunkie)
Svet MMA|6. aug 2023 o 10:42

Paul a Diaz už plánujú odvetu.

DALLAS. YouTuber a profesionálny boxer Jake Paul porazil v noci na dnes pred vypredaným publikom American Airlines Center hviezdneho MMA zápasníka Nate Diaza jednoznačne na body (97-92, 98-91, 98-91).

Paul dokázal otriasť Diazom už v prvom kole a zdalo sa, že si pohodlne udrží vedenie, alebo dokonca ukončí súboj predčasne. Diaz sa však držal a nakoniec z toho bol zápas plný adrenalínu a bojovného nasadenia.

"Je to bojovník," povedal Paul v rozhovore po zápase. "V prvom kole som ho mal. Ale on neustále pokračoval. Nikto neabsorboval toľko úderov. Všetka česť môjmu tímu a mojej forme."

Paul po súboji vyzval Diaza na zápas v MMA, ktoré je doménou práve rodáka zo Stocktonu.

Diaz sa zdal byť otvorený návrhu, pričom Paul a PFL (Professional Fighters League) ponúkajú Diazovi za tento zápas až 10 miliónov dolárov.

Diaz však má svoje podmienky, keď do súboja chce pribrať aj svojich vlastných promotérov.

"Budem bojovať s kýmkoľvek," povedal Diaz. "Je mi to jedno."

Vtipný moment prišiel aj na pozápasovej tlačovej konferencii, kde Paul uviedol, že sa ho Diaz snažil uškrtiť, čo mu prišlo vtipné.

Paul tak ostal vo svojej profesionálnej kariére proti bojovníkom MMA neporazený, keď už dokázal okrem Diaza poraziť Andersona Silvu, Tyrona Woodleyho a Bena Askrena.

Momentálne sa Paul zameriava aj na MMA, kde dokonca pracuje aj na založení únie, ktorá by bojovníkom pomáhala s vyjednávaním vyšších platov.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»YouTuber Jake Paul má ďalší skalp, Diaz padol po jednoznačnom verdikte