Boroš sa po skúške v Škode Xanthi už vrátil späť do Dukly

SITA|24. jan 2008 o 13:09

BANSKÁ BYSTRICA 24. januára (SITA) - Brankár slovenského prvoligového futbalového klubu Dukla Banská Bystrica Peter Boroš sa po šesťdňovej skúške v gréckom mužstve z najvyššej súťaže Škoda Xanthi vrátil ...

BANSKÁ BYSTRICA 24. januára (SITA) - Brankár slovenského prvoligového futbalového klubu Dukla Banská Bystrica Peter Boroš sa po šesťdňovej skúške v gréckom mužstve z najvyššej súťaže Škoda Xanthi vrátil späť pod Urpín. Ako informuje oficiálna internetová stránka "vojakov" (www.fkdukla.sk), predstavitelia gréckeho tímu predostreli Slovákom nezaujímavú ponuku vo všetkých bodoch a 27-ročný gólman sa už zapojil opäť do prípravy A-mužstva Dukly pod vedením trénera Štefana Horného. "Tréningy neboli ničím špecifické a od tých našich sa nelíšili. Grécky klub má záujem o nové tváre, ale dôležitým kritériom je, aby boli hráči voľní bez zmluvy. Na post brankára je tam silná konkurencia," povedal Peter Boroš, ktorý okrem tréningov absolvoval v pondelok 21. januára aj jeden modelovaný zápas.

Do tréningového procesu sa postupne dostáva aj zimná posila Dukly zo ZTS Dubnica - útočník Michal Filo, ktorý bol dlhodobo zranený. Dvadsaťtriročný zakončovateľ sa stále pripravuje individuálne, už však začal aj s bežeckými výklusmi v teréne, kde doháňa veľké tréningové manko za ostatnými spoluhráčmi. Najneskôr v pondelok na budúci týždeň by sa mohol k mužstvu pripojiť rekonvalescent Ľubomír Vyskoč, naopak, ešte viac ako dva mesiace bude mimo hry Tomáš Strnad, ktorého čaká v piatok 8. februára operácia.


Nachádzate sa tu:
Domov