Bokroš sám od seba v Českých Budějoviciach neskončí

SITA|13. nov 2008 o 17:20

Tréner hokejistov Českých Budějovíc Ernest Bokroš je v neľahkej situácii, jeho tím je v českej extralige posledný, v Lige majstrov podali jeho zverenci proti Ufe ...

ČESKÉ BUDĚJOVICE. Tréner hokejistov Českých Budějovíc Ernest Bokroš je v neľahkej situácii, jeho tím je v českej extralige posledný, v Lige majstrov podali jeho zverenci proti Ufe bezkrvný výkon a fanúšikovia žiadajú jeho odvolanie. Slovenský kouč však zatiaľ tlaku odoláva.

"Sám neskončím," zopakoval už niekoľkýkrát pre idnes.cz Bokroš a pokračoval: "Kritiku beriem, ale mrzí ma, že niekto degraduje robotu, ktorá je za mnou. Svoju prácu robím najlepšie ako viem. Samozrejme, momentálne nie sú výsledky, diváci chcú vidieť víťazstvá, ja im to ani nemôžem mať za zlé. Keby som bol začiatočník, tak ma to, priznám sa, položí. Najhoršie na tom je, že to zvládam lepšie ako hráči, ktorí v zápase s Ufou po divákoch vykrikovali. A to nemalo byť."

Bokroš už raz v Česku sám rezignoval. Vlani počas svojej piatej sezóny v Zlíne prišiel v čase, keď sa mužstvo trápilo, za vedením a ponúkol svoje odstúpenie. Moravskému tímu to však nepomohlo. "V Budějoviciach som angažovaný, nemáme problémy, o ktorých stále čítame, to ma ešte stále drží. Musím to vziať ako veľké ponaučenie do ďalších rokov. Sú to veľmi citlivé veci, ale musím priznať, že veľmi poučné," dodal pre idnes.cz Ernest Bokroš.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Bokroš sám od seba v Českých Budějoviciach neskončí