Berlusconi podržal Ancelottiho, chce späť Ševčenka

SITA|1. apr 2008 o 15:46

MILÁNO 1. apríla (SITA) - Prezident talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Silvio Berlusconi napriek absolútne nevýrazným výkonom a výsledkom mužstva v aktuálnej sezóne vyjadril podporu hlavnému ...

MILÁNO 1. apríla (SITA) - Prezident talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Silvio Berlusconi napriek absolútne nevýrazným výkonom a výsledkom mužstva v aktuálnej sezóne vyjadril podporu hlavnému kormidelníkovi "rossoneri" Carlovi Ancelottimu. Milánčania skončili ako obhajcovia trofeje svoje účinkovanie v tohtosezónnej edícii Ligy majstrov už v osemfinále (vyradil ich Arsenal Londýn) a v domácej Serii A im patrí až 6. priečka. "Carletto si počína veľmi dobre. Neviem, koho lepšieho by som mohol nájsť na tento post," povedal Berlusconi pre utorňajšie vydanie Gazzetty dello Sport, pomenujúc kouča "červeno-čiernych" jeho prezývkou.

Prvý muž AC Miláno ďalej vyhlásil, že ukrajinskému kanonierovi Andrijovi Ševčenkovi, ktorý na San Sire prežil sedem úspešných sezón, by v jeho trápení v anglickom klube FC Chelsea pomohol návrat do hráčskej kabíny AC. Na margo ďalšieho útočníka, momentálne dlhodobo zraneného Brazílčana Ronalda, Berlusconi povedal: "Ak bude mať chuť vrátiť sa, tak to urobí. Veľmi rád by som s ním podpísal kontrakt závislý na jeho výkonoch a góloch, čo by ho mohlo motivovať do budúcnosti." Súčasný kontrakt vyprší Ronaldovi v júni tohto roku, pričom jeho návrat na trávniky sa po ťažkej operácii nepredpokladá skôr ako v decembri 2008.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Berlusconi podržal Ancelottiho, chce späť Ševčenka